Arsenal, Crystal Palace, Bournemouth och Inter – där har vi fyra av storfavoriterna inför lördagen som måste analyseras. Jag tycker mig ha hittat rätt favoriter att ta bort här. Läs analysen i jakten på nio rätt!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Arsenal – Brentford| Speltips: 1 & Ö

Arsenal stormar mot ligatiteln och kommer göra Liverpool och Manchester City sällskap hela vägen in i mål. Den senaste tidens matcher säger sitt och Mikel Arteta har verkligen fått ut maximalt av sitt lag. Gunners har vunnit sina tre senaste bortamatcher med 6-0, 5-0 och 6-0 här senast – tre otroliga resultat som speglar hur bra man är för stunden. Brentford kommer på besök till Emirates Stadium den här lördagen och även det är ett lag som inte har defensiven för att hålla tätt.

Match 2: Wolverhampton – Fulham | Speltips: Wildcard

Skadeläget spelar roll när Wolverhampton får besök av Fulham den här lördagen. Wolves ser ut att sakna Matheus Cunha, Pedro Neto och Hwang Hee-Chan medans Fulham fortsatt är utan sin spets Raul Jimenez, som förövrigt har en bakgrund i hemmalaget. Det här är ett väldigt ovisst möte på förhand och jag tycker att Wildcard-alternativet är superbra att utnyttja i match två. Det är precis vad vi gör.

Match 3: Crystal Palace – Luton | Speltips: X2 & U

Någonstans måste vi gå för utdelningen den här lördagen. Det är alldeles för mycket hemmafavoriter där procenten seglar iväg ordentligt. En som jag punktmarkerar på förhand är Crystal Palace (66% torsdag) som inte alls går att hålla i handen. Hemmamöte mot Luton, visst, men gästerna sprattlar till då och då. Här hoppas jag att man går ut och fäller hemmalaget. Det är fortsatt oro kring skadeläget i värdarnas lag där Olise, Eze och andra varit out till och från en längre tid. X2 blir mitt val i jakten på någon utdelning.

Match 4: Bournemouth – Sheffield United | Speltips: 1 & ÖU

Från en stor favorit till en annan stor favorit. Bournemouth har haft ett lite tuffare spelschema den senaste tiden och vinsten mot Burnley förra helgen var väldigt viktig för lagets känsla. Det säger en del om vilket motståndarlaget är när Bournemouth skrivs upp i 80%+ redan under torsdagen. Sheffield United är bedrövliga för stunden och åker ur Premier League med huvudet före. En av ligans sämsta nykomlingar genom tiderna – både statistiskt och spelmässigt för ens egna ögon. Ettan är en given spik för undertecknad, trots kupongens läge och procenten. Ta med både Ö & U.

Match 5: Bologna – Inter | Speltips: 1X & U

Varning för favoriten! Inter leder Serie A med 15 poäng inför mötet med Bologna under lördagen. Samtidigt har hemmalaget en kanonsäsong bakom sig och ligger just nu fyra i tabellen. Det är grönt, på grönt, på grönt för bägge lagen om man ser till resultaten, men här kommer något av lagen få en ny färg på resultatraden. Inter roterade kraftigt i sin senaste ligamatch och lär göra det på nytt när Atletico Madrid väntar i Champions League. 1X och U blir mina val.

Match 6: Genoa – Monza | Speltips: 1X & U

Från en ett-kryss till en annan när Genoa får besök av Monza på hemmaplan. Hemmalaget gjorde det bra mot ett roterande Inter senast men förlorade ändå. Nykomlingen är fortsatt pigg och gör en supersäsong i Serie A. Här tror jag att man har ytterligare en stark prestation på g. Monza är starkare på hemmaplan och lär få det tufft att ta poäng på Ferraris. Genoa har tagit poäng av samtliga topplag den här säsongen är känslan och lär inte vara lättslagna här. 1X är ett lås.

Match 7: Cadiz – Atletico Madrid | Speltips: X2 & ÖU

Krysset i Cadiz – Atletico Madrid måste med på kupongen den här lördagen. Senaste matchen vittnar om att defensiven är bättre i hemmalaget men samtidigt vet vi att Atletico Madrid under Diego Simeone har lyft sin offensiv. Det som vi måste nämna är att Atletico Madrid har Champions League-returen i veckan som kommer, det påverkar också såklart. Gästerna är såklart givna favoriter men rensarkrysset måste med på den här kupongen. X2 & ÖU skall såklart räcka till grön bock.

Match 8: Granada – Real Sociedad | Speltips: X2 & ÖU

Nästa spanska storklubb som är värd att gardera är Real Sociedad. Formen är inte alls bra och den senaste veckan har formats av förluster och uttåg i både cup- och europaspel. Granada är inget vidare men nu har man åtminstone börjat göra mål och producera framåt. Det är alltid något och vi kan hoppas att det räcker för att fälla en storfavorit på kupongen. Ta med både Ö & U då matchbilden är väldigt oviss inför det här mötet. Real Sociedad behöver – trots allt – studsa tillbaka omgående.

Match 9: Girona – Osasuna | Speltips: 1 & ÖU

Girona har tappat mark i LaLiga-toppen och är inte en guldutmanare längre. Det kan vi skriva av, den saken är jag säker på. På större system är Girona värd att gardera men när våra tecken börjar tryta är det trots detta jag nämnt bara att spika av. Laget spelar på hemmaplan och där är man fortsatt starka. Osasuna är inget lag att hålla i handen och jag kan inte se ett vinnande recept i det här mötet. Girona kommer trycka på och kontrollera det här mötet från punkt till pricka och det känns som den här trepoängaren är betydelsefull inför fortsättningen.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Arsenal

Jag brukar stryka under en 8 rätters-kupong när Manchester City spelar hemma, men det här är klassen värre. Arsenal är fruktansvärt starka för dagen och vinner det här utan tvekan.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Bologna

Inter roterade väldigt mot Genoa senast och har en Champions League-retur runt hörnet. Lägg därtill att laget leder Serie A med 15 poängs försprång. Bologna är jättebra och ligger fyra i ligaspelet. Resultatraden är knallgrön.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Wolverhampton-Fulham

Skador och frågetecken i båda lagen. Ett ovisst möte på förhand, här kommer det göras sena drag för på förhand vet vi inte speciellt mycket om laguppställningar och annat. Wildcard.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se