Landslagsuppehållet fortsätter att ta över spelbolagens utbud. Jackpot på Big 9 under lördagens kupong och vi går givetvis för nio rätt!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: England – Italien | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Vi går ut stenhårt och spikar England i vad som är en repris på EM-finalen. Den gången gick Italien segrandes ur duellen, men när engelsmännen jagar revansch i mycket ser jag ingenting som stoppar. Den enda nackdelen för Gareth Southgate och nationen är att det blir tomma läktare, men det påverkar ju även bortanationen. Visst, trög start för England under Nations League med bland annat förlust mot Ungern, men det finns betydligt mer i kropparna och det hoppas jag att man får ut mot Italien. Gästerna har inte heller övertygat ännu och saknar bland annat kraft i sin offensiv när EM-stjärnorna Chiesa, Berardi, Immobile och Insigne saknas.

Match 2: Ungern – Tyskland | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Här fylls det på. Tyskland har inte fått den utväxlingen jag var beredd att räkna med inför samlingen och tycks ha gått rätt trögt hittills. Nu väntar dessutom skrällnationen Ungern på bortaplan och då lär tyskarna få kriga hårt för seger. Givetvis är Tyskland rättvisa favoriter i det här mötet och det skulle ju inte förvåna någon om man gick och vann på överlägsen manér. I och med jackpoten är det givet att åtminstone ha med krysset i det här mötet, sedan är det bara att fylla på efter plånbok. För mig är X2 ett lås.

Match 3: Nederländerna – Polen | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Nederländerna ser pigga ut. Under onsdagskvällen besegrade man VM-klara Wales trots rejäl rotation i startelvan. Det betyder inte bara bra bredd, utan också att man har möjlighet att matcha det bästa man har under lördagskvällen och i mötet mot Polen. Polackerna skulle jag vilja räkna med, men man lyckas aldrig nå en jämn och stark nivå. Robert Lewandowski var målskytt senast och är deras stora hopp, men han kan inte göra allting. Nederländerna har dessutom fått ordning på sin defensiv, där Van Dijk huserar. Spiketta.

Match 4: Wales – Belgien | Speltips: 12 & Över 2,5

VM-klara Wales såg ut att ta poäng av stornationen Nederländerna under onsdagskvällen. Norrington-Davies kvitterade till 1-1 på stopptid men bara två minuter senare avgjorde Weghorst för gästernas fördel. Inga poäng den gången för Wales, som roterade stora delar av den startelva som tog nationen till VM. Nu väntar hemmamöte med Belgien och då lär bland annat fixstjärnan Gareth Bale vara tillbaka från start. Om Wales kan skrälla mot mer namnkunniga Belgien återstår att se. Belgarna krossade Polen under onsdagskvällen och ser ut att vara i lysande dagsform. Överspelet är givet, därefter följer skrällettan och favorittvåan.

Match 5: Irland – Skottland | Speltips: X2 & Under 2,5

Derby i Dublin när Skottland gästar Irland under Nations League-gruppspelet. Här väljer undertecknad att tro på gästerna. Trots misslyckandet i VM-playoff skall Skottland ha goda möjligheter att vinna det här mötet och behålla sin gruppledning. Irland är fortsatt nollade efter förluster mot både Armenien och Ukraina under den här samlingen. Det finns en viss revanschlust i hemmalaget, men räcker det? X2 är ett lås och därefter följer under 2,5 i en förväntad målsnål match.

Match 6: Norge – Sverige | Speltips: 1 & Över + Under 2,5 

Motgångarna för Sverige fortsätter. Det är inget långskott att påstå att det här är landslagets sämsta samling på väldigt länge. Dessutom har skadorna tagit över rubrikerna, där mittlåset defensivt har gått från Lindelöf/Danielsson till Ekdal/Kurtulus. Allt detta tillsammans med att ”nya Sverige” skall tas fram har gjort det tufft för svenskarna. Nu väntar Erling Haaland och Norge i Oslo och då ser vi ännu ett nederlag framför oss. Norge spikas och därefter följer både över- och under 2,5.

Match 7: Spanien – Tjeckien | Speltips: 1X & Under 2,5

Spanien vänder hemåt och vill visa vart skåpet skall stå mot ett Tjeckien som löste poäng i Prag. Nu förväntas spanjorerna ställa det bästa man har på benen och då har man möjlighet att kontrollera matchbilden på ett helt annat sätt än senast. Precis som i tidigare matcher under kupongen där en stornation spelar så streckas det väldigt högt, därför är det läge att få med något mer än bara ettan här. Spanjorerna numret större en bra dag men här jobbar vi in krysset – igen.

Match 8: Schweiz – Portugal | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Här har vi två landslag som redan hunnit möta varandra. Den här gången möts man i Schweiz när hemmalaget hoppas på en bättre prestation än senast. Två matcher, två förluster och två sämre prestationer har det varit för Schweiz. Dessutom fick man rejält med stryk mot just Portugal, som man möter här igen, när man möttes i Lissabon för någon vecka sedan. Känslan är stark och den skriker Portugal-seger på nytt, därför blir det här en spik på kupongen – trots strecken. Det här är visserligen den stornation som streckas lägst och då känns det okej att spika. Schweiz är inte på hugget och har inte sett så speciellt starka ut. Ta med både över och under 2,5.