Lördag blir söndag och vi maxar Big 9-kupongen med den avslutande Premier League-omgången. Nu går vi för 9 rätt!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Brentford – Manchester City | Speltips: 12 & Över 2,5

Manchester City ställde över flertalet spelare i matchen mot Chelsea i förra omgången efter att ha vunnit ligan på Arsenals bekostnad. Nu väntar avslutningsomgången där Brentford väntar på bortaplan. Hemmalaget har allt att spela för och bör kunna ta poäng ifrån mästarna här. Ettan måste med, men det är omöjligt att ta bort Manchester City från kupongen när man trots allt har sett den klasskillnaden i år. 1, 2 & Ö eller utnyttja erat wildcard.

Match 2: Manchester United – Fulham | Speltips: 1X & Över 2,5

Manchester United krossade Chelsea och säkrade Champions League-platsen. Därmed är målet uppnått för säsongen och Erik ten Hag kan klappa sig själv på axeln. Nu väntar avslutningen på Old Trafford och då tror jag att motivationen finns att segra framför hemmapubliken. 1X låser in det här mötet, trots att Fulham gjort en fantastisk säsong i sina mått och får tillbaka den serbiska skyttekungen här. Fyll på med Ö, trots att X:et finns med i analysen.

Match 3: Chelsea – Newcastle | Speltips: X2 & Under 2,5

Urusla Chelsea har inget att spela för i den sista omgången. Och inte heller Frank Lampards – andra i ordningen – avskedsmatch kan dra upp hettan inför hemmafansen på Stamford Bridge. Newcastle kommer till London med en Champions League-placering i fickan, den har man säkrat och det blir en historisk säsong att lägga till minnet. X2 är ett lås här – Chelsea har gett upp.

Match 4: Southampton – Liverpool | Speltips: 2 & Över 2,5

Överkörning att vänta i avskedsmatchen på St Marys. Southampton tackar för sig och gör sig redo för Championship kommande säsong. Manfallet ser ut att bli stort och det kan dröja ett tag innan vi får se den här klubben i finrummet igen. Det här blir Liverpools sista match för säsongen och då lär vi få se en show upplagd för Roberto Firmino och andra spelare som lämnar klubben efter säsongen. Jag tror på en klar och tydlig överkörning här och spikar tvåan.

Match 5: Arsenal – Wolverhampton | Speltips: 1X & Under 2,5

Ligatiteln blev inte av, men den här säsongen är ett stort steg framåt för Arsenal som klubb och Mikel Arteta som tränare. Framtiden ser ljus ut och man hoppas kunna utmana Manchester City även nästa säsong. Säsongen skall avslutas på bästa vis hemma på Emirates Stadium – en uppgift som jag tror man mäktar med. Wolverhampton är svårslagna men jag har en känsla av att man blir överkörda här. Blir det inte på det viset – och Arsenal inte får nån effekt av läget, så är det värt att gardera. Vilket vi gör här.

Match 6: Leeds – Tottenham | Speltips: Wildcard

Leeds och Tottenham har båda lagen något att spela för här. För hemmalaget på Elland Road handlar det om tre poäng och att säkra kontraktet. Tre klubbar slåss om överlevnad och bara ett av dessa kan lösa kontraktet. Det är bara seger som gäller här och räkna med en elektrisk stämning. Tottenham vill säkra sin europaplats. Det här kan gå hur som helst, skulle Leeds se sina utmanare med förluster i kassan, så kan man likaväl spela av matchen med ett oavgjort resultat. Det behöver därför inte sluta i tre poäng för något av lagen här. Fyll på helt.

Match 7: Aston Villa – Brighton | Speltips: 1X & Över + Under 2,5

Brighton har säkrat sin plats i tabellen. För hemmalaget Aston Villa gäller det att vinna det här mötet för att ha chans på europaspel. Tre poäng och all in gäller därmed. Värt att ta bort bortalaget helt här eftersom man förmodligen är nöjda med läget och redan tagit semester. 1X är ett lås och det räcker så.

Match 8: Leicester – West Ham | Speltips: 1X & Under 2,5

Nästa lag i Premier Leagues hemska bottenstrid är Leicester. Mästarna för några år sedan har inte gått lika starkt i år och har hamnat i ett helt annat läge. Den sista omgången är det bara seger som gäller för Vardy, Maddison och co. Precis som i förra mötet är det ett lås som gäller här. King Power Stadium kommer vibrera. West Ham har en final att tänka på och kan mycket väl ställa över spelare här. Men jag tror att värdarna löser poäng oavsett vad – i ett tight möte.

Match 9: Everton – Bournemouth | Speltips: 12 & Över + Under 2,5

Klassiska Everton är påväg ur Premier League. Hemma på Goodison Park är det bara seger som gäller i kampen med Leicester och Leeds. Söndagen är enorm dramatisk och kan sluta i ett helvete för The Toffees. Ettan överstreckas enormt, trots att jag kan tycka om ettan rent generellt så är det ett måste att ta med fler tecken. Bournemouth kan mycket väl förstöra livet för Everton här och därför tas tvåan med.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Liverpool

Yes, Manchester United säkrade Champions League i förra omgången och därmed kan inte Liverpool nå placeringen. Jag tror dock att det här laget vill avsluta starkt för Firmino, Milner och co som skall lämna klubben. Tvåan är spiksäker.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Bournemouth

Everton har rejäl ångest inför säsongsavslutningen på Goodison Park. Bournemouth är ett namnmässigt tacksamt motstånd, men det kan komma med problem. Tvåan följer med på kupongen som den bästa chansningen/skrällen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Leeds – Tottenham

Wildcardet kommer först när Leeds och Tottenham möts. Hemmalaget är indraget i den dramatiska bottenstriden, men även ett kryss kan räcka i slutändan, därför är det inte säkert att båda lagen går stenhårt för seger. Fyll på eller utnyttja WC.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se