Helgens kupong innehåller finaler från alla håll och kanter. Vi inleder med Manchesterderbyt i FA Cup-finalen och avslutar i Italien med kampen om Serie A-placeringarna.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Manchester City – Manchester United | Speltips: 1 & Över 2,5 + Under 2,5 

Fantastisk start på Big 9-kupongen den här lördagen. Manchester City jagar trippeln den här säsongen och går ut stenhårt i Manchesterderbyt mot Manchester United i FA Cup-finalen. Hemmalaget i finalen, som jagar trippeln, håller undertecknad som storfavorit. Det är med rätta och därför väljer jag att klicka av ettan. Det är risk för en överkörning här eftersom City har sett otäckt bra i slutet av säsongen. Premier League, FA Cup och Champions League-titlarna är målet.

Match 2: Barcelona – Wolfsburg | Speltips: 1 & Över 2,5 + Under 2,5

Vidare till nästa stora match. Här gäller det att analysera damernas Champions League och lagen Barcelona och Wolfsburg. Det här är en repris på fjolårets semifinal och då var det klasskillnad. Jag har känslan av att Fridolina Rolfö och Barcelona vinner komfortabelt även här. Gör som ovanstående match och fyll i efter att du har spikat ettan.

Match 3: RB Leipzig – Eintracht Frankfurt | Speltips: 1X & Över 2,5 + Under 2,5 

FA Cup, Champions League och nu DFB Pokal i Tyskland. RB Leipzig har avslutat Bundesliga säsongen strålande med fem raka segrar och har alla möjligheter till guldet här. Eintracht Frankfurt är inget dåligt motstånd och har radat upp finaler senaste säsongerna. Fjolåret avslutades med en cupfinal i Europa, men nu skall man försöka få till ett inhemskt guld. Jag tror att Christopher Nkunku firar sin sista match som Leipzig-spelare med guldhatt. Här låser vi in vänstersidan.

Match 4: Norrköping – BP | Speltips: 12 & Över 2,5

IFK Norrköping och Brommapojkarna går emellan finalerna och erbjuder allsvensk fotboll. Peking och BP har erbjudit en underhållande fotboll såhär långt och jag tror att det här lördagsmötet blir minst lika intressant. Hemmalaget är rättvisa favoriter, men Brommapojkarna kan mycket väl ställa till det här. 1, 2 och Över 2,5 är spikat på min analys.

Match 5: Torino – Inter | Speltips: Wildcard

Vi springer förbi Serie A-avslutningen innan vi fortsätter med finalspel. Torino möter finalklara CL-klubben Inter i den sista omgången och det kan vara viktigt att ta poäng, eller till och med vinna det här, för Torino som innehar åttondeplatsen. Den platsen kan innebära europaplats längre fram i och med att många italienska klubbar gör så bra ifrån sig ute i Europa den här säsongen. Motståndare för dagen? Inter, ett av lagen som vi precis berömde. Här är det fullt fokus på CL-finalen mot Manchester City. Frågan är vart man ställer sig i den sista omgången.

Match 6: Empoli – Lazio | Speltips: 12 & Över 2,5 + Under 2,5

Empoli och Lazio gör upp i en helt oviktig match. Hemmalaget har säkrat kontraktet redan och Lazio har gjort en fantastisk säsong som resulterat i Champions League-spel kommande säsong. Nu är frågan om motivationen finns för en sista match, eller om det är värt att tro på hemmalaget här – som har publiken i ryggen och säkert vill avsluta snyggt på sitt egna gräs. Empoli är väldigt hemmastarka, så den ettan måste med på kupongen – vi tar den tillsammans med tvåan.

Match 7: Eibar – Alaves | Speltips: X & Under 2,5

Kupongens stora drag är här. Det här blir förmodligen första, och kanske sista (?), gången jag spikar X & Under 2,5 på Big 9. Den här gången finns det dock anledningar till att göra det. Mötet mellan Eibar och Alaves kommer bli rejält tight. Båda klubbarna misslyckades med att kvalificera sig utan kval och avslutade ligasäsongen väldigt svagt. Snitten är låga, klubbarna är väldigt många om att ta sig upp igen och då lär det inte tas några risker.

Match 8: Albacete – Levante | Speltips: X2 & Under 2,5

Vi fortsätter i den spanska andradivisionen. Här kommer ytterligare ett möte som förväntas bli målsnålt och tight. Levante är någon klass bättre än dagens hemmalag och därför hamnar strecken på den sidan. X2 räcker och därefter följer det spikade underspelet. Tight och rejäl riskminimering. Levante under säsongen? 18 oavgjorda matcher (!).

Match 9: Parma – Cagliari | Speltips: 1X & Över 2,5

Gianluigi Buffons Parma lyckades på något sätt tappa en 2-0 ledning till förlust i det första mötet mot Cagliari. Nu handlar det om att återhämta sig och förhoppningsvis prestera lika starkt som man gjorde i 45 minuter under en hel match den här gången. Parma är starka och på hemmaplan är ingenting omöjligt. Endast vinst som gäller här, skulle man vinna med samma målskillnad som Cagliari vann med senaste matchen så går Parma vidare pga bättre tabellplacering i Serie B. All in!

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Manchesterderby i FA Cup-finalen, spännande tänker ni. Jag tänker något helt annat och vågar spika Manchester City utan att blinka här.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: X i Eibar-Alaves

Skräll och skräll… Chansningen hittar vi åtminstone mellan Eibar och Alaves. Att spika ett kryss hör inte till vanligheterna men idag går det hand i hand. Målsnålt och tight.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Torino – Inter

Wildcardet plockar vi i den sista Serie A-omgången. Här kan det gå hur som helst. Torino kan sno den sista europaplatsen om man har tur och därför behöver man spela för seger här. Inter har en CL-final att tänka på.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se