Brasiliens VM-trupp spikad - Neymar inkluderad - Speltips.se

Brasiliens VM-trupp spikad – Neymar inkluderad

Den brasilianska VM-truppen spikades under måndagen. Bland de uttagna spelarna hittar vi Neymar, som lyckades knipa en VM-biljett trots benbrottet han ådrog sig för drygt tre månader sedan.

I slutet av februari bars Neymar ut på bår med ett befarat benbrott i mötet med Marseille i ligaspelet. Sedan dess har brassen inte spelat någon fotbollsmatch. Den snart tre månader långa rehabiliteringen har gått bra enligt de senaste rapporterna och anfallsstjärnan fick se sitt namn inkluderat i den 23-mannatrupp som förbundskapten Tite presenterade under måndagen.

I övrigt var det inga större överraskningar som Tite bjöd på. Dani Alves, som åkte på en knäskada i den franska cupfinalen mot Les Herbiers, missar mästerskapet. David Luiz, som haft en tuff säsong med sitt Chelsea, lämnades ävenutanför truppen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Alisson, Cassio, Ederson
Försvarare: Danilo, Fagner, Marcelo, Filipe Luis, Miranda, Marquinhos, Thiago Silva, Geromel
Mittfältare: Casemiro, Fernandinho, Paulinho, Renato Augusto, Fred, Coutinho, Willian
Anfallare: Neymar, Gabriel Jesus, Firmino, Douglas Costa, Taison

Skrivet av |2018-05-15T00:06:48+00:0015 maj, 2018|Fotboll, Nyheter|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar