Brasiliens VM-trupp spikad – Neymar inkluderad

Den brasilianska VM-truppen spikades under måndagen. Bland de uttagna spelarna hittar vi Neymar, som lyckades knipa en VM-biljett trots benbrottet han ådrog sig för drygt tre månader sedan.

I slutet av februari bars Neymar ut på bår med ett befarat benbrott i mötet med Marseille i ligaspelet. Sedan dess har brassen inte spelat någon fotbollsmatch. Den snart tre månader långa rehabiliteringen har gått bra enligt de senaste rapporterna och anfallsstjärnan fick se sitt namn inkluderat i den 23-mannatrupp som förbundskapten Tite presenterade under måndagen.

I övrigt var det inga större överraskningar som Tite bjöd på. Dani Alves, som åkte på en knäskada i den franska cupfinalen mot Les Herbiers, missar mästerskapet. David Luiz, som haft en tuff säsong med sitt Chelsea, lämnades ävenutanför truppen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Alisson, Cassio, Ederson
Försvarare: Danilo, Fagner, Marcelo, Filipe Luis, Miranda, Marquinhos, Thiago Silva, Geromel
Mittfältare: Casemiro, Fernandinho, Paulinho, Renato Augusto, Fred, Coutinho, Willian
Anfallare: Neymar, Gabriel Jesus, Firmino, Douglas Costa, Taison

Skrivet av |2018-05-15T00:06:48+00:0015 maj, 2018|Fotboll, Nyheter|0 kommentarer
Elias är vår Content & Community Manager och ni hittar honom dagligen i vår community på Facebook där han är huvudansvarig. Tveka inte på att kontakta honom vid frågor eller funderingar. Elias skriver även speltips och nyheter som ni kan ta del av på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar