Brasiliens VM-trupp spikad – Neymar inkluderad

Den brasilianska VM-truppen spikades under måndagen. Bland de uttagna spelarna hittar vi Neymar, som lyckades knipa en VM-biljett trots benbrottet han ådrog sig för drygt tre månader sedan.

I slutet av februari bars Neymar ut på bår med ett befarat benbrott i mötet med Marseille i ligaspelet. Sedan dess har brassen inte spelat någon fotbollsmatch. Den snart tre månader långa rehabiliteringen har gått bra enligt de senaste rapporterna och anfallsstjärnan fick se sitt namn inkluderat i den 23-mannatrupp som förbundskapten Tite presenterade under måndagen.

I övrigt var det inga större överraskningar som Tite bjöd på. Dani Alves, som åkte på en knäskada i den franska cupfinalen mot Les Herbiers, missar mästerskapet. David Luiz, som haft en tuff säsong med sitt Chelsea, lämnades ävenutanför truppen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Alisson, Cassio, Ederson
Försvarare: Danilo, Fagner, Marcelo, Filipe Luis, Miranda, Marquinhos, Thiago Silva, Geromel
Mittfältare: Casemiro, Fernandinho, Paulinho, Renato Augusto, Fred, Coutinho, Willian
Anfallare: Neymar, Gabriel Jesus, Firmino, Douglas Costa, Taison

Skrivet av |2018-05-15T00:06:48+00:0015 maj, 2018|Fotboll, Nyheter|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Elias förser er läsare med djupgående och välanalyserade speltips, nyheter av olika slag och riktigt heta kampanjer och erbjudanden. Elias är dessutom huvudansvarig för bettingcommunityn på Facebook där han huserar på daglig basis, tveka inte på att skicka iväg ett meddelande vid frågor eller funderingar.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok