Publicerad: 27 april 2021 kl 22.50

Tisdagens möte mellan Real Madrid och Chelsea är avgjort och vi har ett läge att gå inför returmötet nästa vecka. Under onsdagen möts Paris Saint-Germain och Manchester City.

Giganternas kamp mellan Paris Saint-Germain och Manchester City, två klubbar som behåller den främsta statusen i sina inhemska ligor och som gör upp i semifinalen av Champions League mot varandra under onsdagen. Utgångsläget inför matchen som väntar är att gästerna har ett favoritskap att leva upp till medans fransmännen går in som små underdogs. Rättvist eller inte, oklart – lika oklart som lagen är jämnbördiga när det kommer till kvalitet i lagdelarna. Matchen i matchen mellan storstjärnorna kommer bli intressant att följa. Kevin de Bruyne, Neymar och Kylian Mbappe är matchens tre mest lysande stjärnor. Det finns mycket att se framemot när Champions Leagues andra semifinal drar igång.

Här sänds PSG mot Manchester City

Den enorma kampen mellan två av Europas främsta klubblag väntar. Det är en hel del intresse inför det här mötet och därför lockas publiken till sändningarna av matchen. Nedan följer komplett information om vad man behöver veta inför matchen när det kommer till sändningen, spelplats och matchen i sig.

Paris Saint-Germain – Real Madrid: 

  • Semifinal 1 av 2
  • Matchstart 21.00
  • Parc des Princes, Paris
  • Matchen sänds på Viasat Premium och Viaplay
  • Sändningen startar 20.00 på ovanstående kanaler