Liga: Premier League | Spel: West Ham att sluta top 6 | Odds: 4,00 | Spelbolag: BET365

West Ham är ett av lagen jag ser fram emot allra mest inför kommande säsong, och då har vi lag som United med Mourinho, City med Guardiola och Chelsea med Conte. Men det är något speciellt med detta West Ham som verkligen har något stort på gång. Laget kommer numera att ha OS-stadion i London som hemmaarena, ekonomin är nästan i klass med de allra största klubbarna i landet. När laget ryktas vilja spendera en halv miljard på Inters anfallare Icardi, ja då vet man hur bra klubben mår ekonomiskt. Mycket positiva vindar som blåser kring klubben just nu helt enkelt.

Förra säsongen slutade West Ham på en sjundeplats. Man stod för en riktigt imponerande säsong och bland annat slog man lag som Liverpool (två gånger om, 2-0 och 0-3), Chelsea (2-1), Tottenham (1-0), United (3-2) och Arsenal (0-2). Hade inte Leicester stått för fotbollshistoriens största skräll hade West Ham varit laget som befunnit sig i rampljuset.

Inför säsongen 2016/2016 har man rustat upp sig ordentligt, det är nu man ska utmana om europaplatserna. Ny arena som sagt, och man har dessutom förstärkt offensiven. Manuel Lanzini, som stod för sju ligamål i fjol, har köpts loss permanent och man har värvat Valencias kvicke ytter Sofiane Feghouli. Mycket intressant värvning som jag tror kommer få ett litet genombrott. Besiktas-stjärnan Gökhan Töre har även han värvats in under sommaren, och vi kan nog förvänta oss ytterligare någon värvning innan ligan drar igång.

Med en offensiv bestående av Payet, Sakho, Carroll, Feghouli och Antonio kommer West Ham vara riktigt jobbiga att ställas emot. Payet är en spelare jag tror kommer utmana om priset som Premier League bästa spelare 2016/2017. 52.000 säsongsbiljetter har sålts inför säsongen, arenan kommer att vara utsåld varje match under säsongen. Det är helt galet. West Ham blir mitt överraskningslag den här säsongen, jag tror de kommer att utmana om europaplatserna på allvar. Jag synar oddset på att londonklubben hamnar bland de sex bästa när säsongen är slut, ett odds som ligger på fina 4,00 gånger pengarna. Lycka till!