Liga: Premier League | Spel: Arsenal sluta före Tottenham | Odds: 1,60 | Spelbolag: Bethard

Har bjudit på en en del “säkra” långtidsspel de senaste dagarna men detta måste det absolut säkraste på förhand. Jag vet, det finns inget säkert när det kommer till spel och odds. Men detta är så nära säkert det kan bli.

21 år, 86 dagar, 21 timmar och 10 minuter, i skrivande stund. Det var alltså senast Tottenham slutade före Arsenal i Premier League-tabellen. Inför kommande säsong får vi alltså 1,60 i odds på att Arsenal upprepar en bedrift de upprepat varje säsong i snart 22 år.

Arsenal har varit ganska tysta på marknaden. Man har stått för en fin värvning i schweizaren Granit Xhaka, annars har man bara legat lågt. Förutom att man köpt loss Debuchy helt från Bordeaux, då. Arteta har lämnat klubben för att hjälpa Guardiola i City. Även Tottenham har varit väldigt tysta, med endast en värvning i form av Victor Wanyama från Southampton. Det är alltså samma vindar som blåser i London med andra ord.

Jag kan inte se vad som skulle kunna bryta den här 22-åriga sviten. Arsenals målsättning är att utmana de på förhand stora guldkandidaterna City, United och Chelsea. För Tottenhams del är en CL-plats en rimlig målsättning. Helt ärligt skulle jag bli väldigt förvånad om inte Arsenal kniper fjärdeplatsen och Spurs hamnar 1-2 placeringar bakom. The old usual. Jag kommer att lasta tungt. Arsenal att sluta före Tottenham i tabellen, 1,60 i odds. Lycka till om ni ryggar!