Speltips.se är näst i raden med andelsspel. Redan till Stryktipsomgången nu på lördag går det att köpa andelar från vår hemsida.

Speltips.se kommer att erbjuda andelsspel på Stryktipset, Europatipset och Topptipset. Till en början blir det endast Stryktipset, men med tiden är tanken att bredda utbudet på vår hemsida. Vår spelexpert Daniel Jacobsson, som även skriver tips och analyser på sajten, har aktiva andelar upp redan nu i helgen. Systemens kostnad brukar landa omkring 200 kronor, men detta kan variera från vecka till vecka.

Målet är givetvis att vinna pengar på Stryktipset. Likaså erbjuda våra läsare en rolig möjlighet att spela tillsammans med våra experter på Speltips.se. Ni kan förvänta er väl analyserade och genomtänkta rundor före inlämnat system.

Köp en andel till helgens Stryktips HÄR!

Vad är andelspel?

Andelsspel är en spelform i Sverige som blivit otroligt populär, framförallt under de sista åren när andelsspel på nätet ökat markant. Andelsspel var länge populärt även i fysiska ombud men fick fart på riktigt när Svenska Spel lanserade Spela Tillsammans på sin onlinesajt där vänner kunde gå ihop och spela. Därefter adderade man att fysiska butiker kunde lägga upp sina andelsspel och idag har andelsspel blivit något av det mest vanliga inom betting.

Du kan spela andelsspel egentligen på alla spelformer som Svenska Spel erbjuder, förutom Oddset. Andelarna brukar bestå av alltifrån några få andelar upp till 50 stycken som delar på eventuella vinster.

Exempel: Ett system på Stryktipset kostar 5000 kr. Andelsläggaren erbjuder totalt 50 andelar, vilket innebär att varje köpare betalar 100 kr för att vara med i systemet. Då betalar varje person en mindre summa, men får vara med på ett större system, men får och andra sidan dela eventuella vinster med många fler.

Fördelarna med andelsspel brukar man säga är att man får delta i betydligt större system än vad man annars hade kunnat lägga på egen hand. Det är också ofta ett roligt inslag i kompisgänget att kunna lägga en gemensam kupong som man kan följa tillsammans. Den enda nackdelen är egentligen att du får dela vinsten med fler än dig själv, och är det många andelar sålda kan vinsten bli relativt låg trots en bra utdelning.