Det är nu dags för slutspel i Hockey-VM. Under torsdagen går fyra kvartsfinaler av stapeln och vi riktar fokus mot kvartsfinalen mellan Schweiz och USA. Hos vår partner kan du streama Schweiz-USA till en låg kostnad, samtidigt som du även får möjligheten att streama resterande slutspelsmatcher på deras Hockey-VM stream. Vi presenterar även aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Schweiz vs USA stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Schweiz-USA

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Schweiz-USA på livestream.

Streama Schweiz-USA

Nu kan du titta på Schweiz-USA helt lagligt!

Streama Schweiz-USA

Nu kan du titta på Schweiz-USA & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Schweiz-USA (Hockey)

Schweiz kan mycket väl vara turneringens utropstecken hittills. I gruppspelet kammade man hem förstaplatsen i grupp A efter att ha vunnit samtliga sju matcher, varav sex vinster under ordinarie speltid. Man har exempelvis krossat förhandsfavoriterna Kanada med 6-3 och man har även mosat Danmark med hela 6-0. Schweiz har onekligen något spännande på gång och med tanke på vad man visat upp hittills så kan man mycket möjligt gå hela vägen i år.

I kvartsfinal väntar ett USA som inte riktigt motsvarat förväntningarna. Man slutade fyra i sin grupp och man har stundtals underpresterat. Mot Finland blev det förlust med 4-1 och dessutom gick man mållösa i 1-0-förlusten mot Tjeckien. Oddsen visar också att man lär få det tufft mot ett favorittippat Schweiz i kvartsfinalen. Kan man skrälla mot turneringens hittills starkaste lag? USA finns att spela till 3.35 och det är ett intressant odds om man tror på en skräll. Ta del av oddset och många fler hos Betssons lysande utbud inför Schweiz-USA.

Odds: Schweiz-USA 26/5 

 • Schweiz: 1.92 i odds
 • Oavgjort: 4.40 i odds
 • USA: 3.35 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Aktuellt inför matchen Schweiz-USA

 • Schweiz är turneringens största utropstecken hittills
 • Schweiz har krossat Kanada med 6-3 och Danmark med 6-0
 • USA slutade fyra i gruppen och man har inte övertygat
 • Stora frågetecken kring USA:s offensiv
 • Schweiz har gått från en underdog till en av favoriterna att vinna mästerskapet

Streama Schweiz-USA hos Betsson

Är du på jakt efter stream på Schweiz-USA så har du hamnat rätt. Vår partner Betsson erbjuder stream på Schweiz-USA och du kan streama matchen genom att bli kund blixtsnabbt och göra en insättning på ditt spelkonto. Använd pengarna du sätter in för att spela på matchen för att öka spänningen, om så önskas, samtidigt som du låser upp möjligheten att streama alla matcher i Hockey-VM.

Har du inget konto hos Betsson? Du kan skapa ett konto blixtsnabbt med BankID. Gör sedan en första insättning för att kunna streama Schweiz-USA och alla slutspelsmatcher i turneringen. Klicka dig in på hemsidan/på appen redan nu och säkra din stream inför Schweiz-USA.

Är Betssons live stream gratis?

För att ta del av Betssons live stream så är det ett par kriterier man behöver uppfylla. Man behöver först och främst ha ett positivt saldo på sitt spelkonto för att kunna streama Schweiz-USA. Nedanför kan du ta del av vår steg-för-steg-guide för att säkra din stream på Schweiz-USA.

Krav för att streama Schweiz-USA: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta