Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Osnabruck har presterat mycket bättre på resande fot än i hemmaborgen. Laget har tagit 15 av deras 22 poäng på bortaplan.

  • Hannover har löst överspelet i fem av deras sex senaste matcher.

  • Hannover har gjort sju mål i deras tre senaste matcher.

  • Över 2,5 mål har suttit i deras två senaste inbördes möten.

  • Överspelet har suttit i Osnabrucks tre senaste ligamatcher på resande fot.

Blandat och gett

Hannover 96 har spenderat massvis med säsonger i den tyska högstaligan. År 2010/2011 slutade till och med klubben på en fjärdeplats bara fem poäng bakom Bayern München. Men med åren har Hannover bara trillat längre och längre ner i Bundesliga-tabellen, till slut kom den förödande nedflyttning för Hannover. Laget åkte ur Bundesliga 2018/2019 och har alltså spelat i den tyska andraligan i två säsonger i rad.

I 2.Bundesliga är Hannover ett lag som ska tillhöra den övre halvan av tabellen. Efter 18 spelade ligamatcher hittas hemmalaget på en åttondeplats i skrivande stund. Hannover har bjudit på väldigt blandande prestationer och är oerhört svåra att läsa av. Men överspelet har laget löst i fem av deras sex senaste matcher. Med sju gjorda mål i deras tre senaste omgångar tror vi på ännu en målrik historia!

Bättre på resande fot

Gästande Osnabruck är nog en betydligt mer okänd klubb för de flesta. Bortalaget har aldrig varit uppe på i landets högsta liga, Osnabruck har istället huserat längre ner i det tyska seriesystemet. Från 2011 fram till 2019 spelade klubben i den tyska tredjeligan vid namn 3.Liga. Men 2019 vann laget tredjeligan och belönades med en efterlängtad uppflyttning. Väl i andraligan slutade Osnabruck på en 13:e plats som nykomling, fullt godkänt.

Det återstår att se ifall Osnabruck har kvaliteterna för att ta nästa kliv i sin utveckling. Men just nu känns det som att en mittenplacering är tänkbar för klubben som fortfarande acklimatiserar sig i 2.Bundesliga. Bortalaget kommer till måndagens match med en svag form i bagaget, nämligen fyra raka förluster. Men det ska tilläggas att Osnabruck har varit avsevärt bättre på resande fot än på hemmaplan den här säsongen. Hela 15 av deras 22 poäng har tagits på bortaplan och därmed förväntar vi oss en jämn tillställning under måndagen trots deras svaga form. Överspelet har suttit i deras tre senaste bortamatcher i ligaspelet!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/1 kl 08.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.