Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre raka möten.

  • Det är väldigt ofta målrikt mellan dessa två.

  • En titel på spel, för två lag som är i stort behov av detta.

  • Chelsea löste CL-platsen och är i mycket bra skick.

  • Arsenal jagar ljusglimten i säsongen.

Supermatch

Det är en fantastisk avslutning på säsongen som väntar. Arsenal och Chelsea gör upp om en titel, dock inför tomma läktare men oj vad trevligt det skall bli att följa. Arsenal som kommer ifrån en bra avslutning på säsongen, där man vann tre av sina fyra sista matcher. Mot Chelsea har man dock inte lyckats vinna den här säsongen, ett kryss och en förlust är facit efter två möten. Det är inget man tänker på här, utan man har en bra möjlighet att utmana Chelsea om titeln den här kvällen. Sätt er bänkade, det här kan bli en riktig höjdare!

Arsenal kan få sin skyttekung Pierre Emerick Aubameyang göra sin sista match i tröjan, eller väljer spelaren att förlänga sitt kontrakt? Anfallaren har ett år kvar på kontraktet, men klubben får gärna ut pengar av en försäljning om det är så att han inte väljer att förlänga redan nu. En viktig spelare, även den här kvällen, som kan avgöra matcher för Arsenal. Det krävs en hög nivå från Arsenal för att lösa detta!

Arteta vs Lampard

Tränarkampen här är ett utropstecken. Ligans två yngsta namn gör upp om en viktig titel. Det här blir den första titeln för någon av dessa managers, som huvudtränare. Lampard har gjort en imponerande säsong bakom rodret hos Chelsea. Titta bara på förutsättningarna som han gick in med, transferban och inga värvningar, blev av med Eden Hazard och så mycket mer. Klart godkänt om inte mer för Frankie. Nu väntar säsongens kanske viktigaste match för Lampard och Chelsea, då titlarna är så viktiga i dagens fotboll. Det här kan sätta pricken över i:t för säsongen.

Chelsea har dessutom Champions League-retur mot Bayern Munchen som väntar, ett möte som man är uträknat i, därför betyder den här matchen oerhört mycket. En vinst här och man spelar om en ny titel i Community Shield redan i slutet av augusti. Det blir ingen lång vila för dessa två, innan nästa säsong drar igång. Det kan vara en oerhört stark kik att avsluta med en titel och ta med den in i säsongen. Två målglada lag som gör upp, som ofta bjuder på mycket mål när man möts. Offensiven är betydligt bättre än defensiven i båda lägrena. 2-1/1-2?

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/7 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.