Speltips:

Jag väljer att spela på X2 i halvtid. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

X2 i halvtid hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 12.33

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Zenit har löst spelet i fyra av deras fem gruppspelsmatcher

  • Benfica har endast vunnit en av deras fem gruppspelsmatcher.

  • Zenit vann deras senaste inbördes möte med 3-1.

  • Zenit har endast släppt in sex mål på deras fem gruppspelsmatcher.

  • Ett oavgjort resultat räcker ifall Lyon tappar poäng mot Leipzig.

Spännande avslutning

Det är en väldigt spännande tisdagskväll som väntar för alla fotbollsälskare. Den populära turneringen Champions League är tillbaka och grupperna ska avgöras under veckans gång. Det ser ut att bli flera nervkittlande avslutning när lagen gör upp om slutspels-platserna. Vi kastar oss rakt in i grupp G där tre lag fortfarande har chans på slutspelet.

Hemmalaget Benfica har gått sämre än förväntat i säsongens Champions League. Den portugisiska klubben hamnade i en grupp som såg väldigt jämn ut på förhand, men efter fem spelade matcher befinner sig Benfica på den mindre önskvärda jumboplatsen. Det står redan klart att laget missar CL-slutspelet. Men det finns fortfarande en liten liten chans att nå Europa League som tilldelas till grupptrean, då måste Benfica vinna tisdagens möte med 2-0, vilket skulle betyda att de går om Zenit genom inbördesmöten. Man kan ta på spänning inför den spännande avslutningen. Hemmalaget har däremot inte den bästa formen inför detta viktiga skede. Benfica har endast vunnit en av deras fem gruppspelsmatcher.

Gästerna är nära sluspelet

Gästerna Zenit reser alltså till Portugal i hopp om att säkra en plats i Champions League-slutspelet. Men då måste det till att den ryska klubben presterar på en hög nivå under tisdagskvällen. Zenit sitter visserligen i en bättre sits än storkonkurrenten Lyon, de båda lagen besitter vars sju poäng, men Lyon möter starka Leipzig i sista matchen medan Zenit tar emot gruppjumbon Benfica. Det är endast den tyska klubben Leipzig som är klara för slutspel än så länge, alltså står kampen om andraplatsen mellan Zenit och Lyon.

Det är ganska välkänt att Zenit är betydligt starkare i hemmaborgen än på resande fot. Tisdagens möte kommer självklart påverkas av resultatet i den andra gruppspelsmatchen. Ifall Zenit och Lyon hamnar på samma antal poäng kommer den ryska klubben avancera vidare pågrund av deras inbördes möten. Alltså tror undertecknad att Zenit kommer inleda matchen lite försiktigt och sedan ändra taktiken utifrån situationen. Zenit har löst spelet i fyra av deras fem gruppspelsmatcher.

Speltips.se ger tipset:

X2 i halvtid hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 12.33

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.