Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Napoli har en grym form för tillfället.

  • Napoli kan missa slutspel OM man förlorar mot Real Sociedad samtidigt som AZ Alkmaar vinner i Kroatien.

  • Press på båda lagen att vinna eller fixa poäng (i Napolis fall), här dras gästerna med skador.

  • Skadelistan växer hos Sociedad som under torsdagens gruppfinal mot Napoli får klara sig utan både David Silva och Mikel Oyarzabal.

  • Napoli har bara förlorat en av sina sju senaste matcher (mot formstarka Milan).

Fördel

Napoli är obesegrade sedan det tragiska beskedet om Diego Maradona kom, kanske är det vad man krigar för just nu och det går onekligen väldigt bra. Napoli går för nästa seger när Europa League-gruppspelet skall avgöras och en slutspelsplats skall säkras. På besök kommer skadedrabbade Real Sociedad, som man skall ha god chans att besegra med formkurvan som man har. I dagsläget står Napoli på fyra raka utan förlust, där tre av dessa är vinster – lägg också till – en förlust på sina sju senaste matcher.

När Napoli var på besök i Spanien för det första mötet mot Real Sociedad så slutade matchen, även den, med seger för italienarna. Kort sagt, när vi erbjuds två gånger pengarna på den raka ettan, med ett formstarkt Napoli under press att vinna/lösa en pinne så är det ett solklart spel. Formen, nyckelspelarna på plats och allt det där som inte Sociedad når för tillfället.

Tuffa förutsättningar

Skadeläget, formsvackan och en tid utan seger är vad Real Sociedad reser till Italien med, ett helt klart tungt läge. Den mycket sevärda samt supervärvningen David Silva är skadad och saknas i mötet mot Napoli, men frågan är om inte Mikel Oyarzabal saknas snäppet mer. Ni hör, det är tunga skador i den spanska truppen inför gruppfinalen. Ser man till lagets senaste matcher under denna tid så har man inte lyckats varken förlora eller vinna under sina senaste fyra. Samtliga har slutat med kryss och målskyttet, samt den avgörande faktorn har inte funnits där. Senast fick Alexander Isak mycket kritik för sin iskalla insats.

Som jag nämnde tidigare i reken så är 2 gånger pengarna på hemmaseger alldeles för bra för att blunda för. Det är ettan som klickas här. Med bättre form och ett bättre skadeläge skall Napoli klara av detta.

Speltips.se ger tipset:

Napoli hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.