Match: Lille-Monaco (Ligue 1) | Speltips: X2 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: Bet365

Tycker bolagen är lite ute och cyklar här. Lille tar emot Monaco hemma och man gör det som favoriter, men sett till hur säsongsinledningen har sett ut och hur det ser ut rent statistiskt mellan dessa två lag är det ett klart överodds på gästerna.

Monaco toppar ligan efter sju poäng på de tre inledande matcherna, och bland annat har man slagit PSG med 3-1. Obesegrade med andra ord. Man har imponerat spelmässigt och man spelade stundtals ut de regerande mästarna. Att Zlatan saknas för PSG är något som inte får underskattas, men man har ett jäkligt starkt lag även utan svensken. Lille har inlett ostabilt med fyra poäng på de tre inledande matcherna. Faktum är att Monaco bara förlorat en av de fem senaste matcherna mot Lille.

Jag finner ett klart intressant värde i X2-garderingen som ger hela 1,61 i odds. Jag tror på delad pott för lagen, och skulle något lag vara närmast tre poäng känns det lite som att Monaco är laget som går för det. Man har inlett säsongen starkt, man har en hel del kvalité i truppen med spelare som Nabil Dirar, Joao Moutinho och Fabinho och nog känns Monaco som det starkare laget, bortaplan till trots. Jag spelar X2 till 1,61 gånger pengarna, ett perfekt dubbelvirke. Lycka till!