Match: Liverpool-Leicester (Premier League) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: Bet365

Hemmapremiär för Liverpool på nyrenoverade Anfield efter tre raka bortamatcher! Man tar emot fjolårsmästarna Leicester i en match som enligt mig luktar väldigt målrik och underhållande. Båda lagen har inlett säsongen svajigt med en vinst, en oavgjort och en förlust.

Arsenal-Liverpool 3-4
Burnley-Liverpool 2-0
Tottenham-Liverpool 1-1

Hull-Leicester 2-1
Leicester-Arsenal 0-0
Leicester-Swansea 2-1

Här är en match där det offensiva spelet kommer stå i fokus, tror hemmalaget vill bjuda publiken på riktigt underhållande fotboll. Leicester tog en väldigt viktig seger hemma mot Swansea innan uppehållet, en boost för självförtroendet efter två raka matcher utan seger. Liverpool har släppt in mål i samtliga matcher och jag har svårt att se laget hålla nollan mot ett offensivt skickligt Leicester med Vardy och Mahrez i spetsen. Mané är tillbaka från skada vilket är ett ytterligare plus i offensiven för Liverpool, och med spelare som Mané, Firmino, Coutinho och Sturridge kan jag inte se Liverpool gå mållösa för andra gången på fyra matcher.

Här tror jag på målkalas och jag lastar på över 2,5 mål i matchen till spelvärda 1,75. BLGM är också intressant till samma odds. Lycka till vid rygg!