Speltips:

Jag väljer att spela på under 3,5 mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 16.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tretton av Lokomotiv Moskvas femton senaste matcher

  • Lokomotiv Moskva löser spelet i samtliga matcher i Champions League denna säsongen

  • Det har endast blivit sammanlagt två mål i Atlético Madrids tre senaste matcher

  • Atlético Madrid har endast gått över linan tre gånger denna säsongen. Ligan och Champions League inräknat

Pressat läge

Diego Simeone och hans mannar har inte levt upp till förväntningarna under säsongen. Trots en frisk sommar värvningsmässigt har man stött på rätt stora problem, främst i La Liga men även i Champions League. I ligan ligger man på en sjundeplats och hittills har oavgjorda resultat präglat lagets säsong. Sju poäng på fem matcher i CL är heller inte speciellt generöst, man riskerar ju faktiskt att åka ur turneringen om man inte får med sig ett bra resultat här.

Atlético på hemmaplan mot ett Lokomotiv Moskva som inte har något att spela för kanske låter som en säker etta, men de rödvita kommer inte till matchen med någon vidare form. Senast man vann en match var ända tillbaka till den tionde november. Sedan dess har man noterats för förlust mot såväl Juventus som Barcelona, samt kryssat mot både Granada och Villareal. Gällande målproduktionen har man inte ens nätat de tre senaste matcherna. Inga roliga siffror när en match av den här typen ska spelas av. Undertecknad räknar med att man stöter på en hel del problem framåt, samtidigt som defensiven fortsätter hålla hög klass.

Addera därtill att Diego Costa är fortsatt skadad, samtidigt som varken Morata eller Felix är speciellt formstarka. Lagets anfallare har gått fyra raka matcher utan att göra mål.

Sitter i tretton av de femton senaste

Att Lokomotiv Moskva inte skulle lyckas ta sig vidare i Champions League kommer knappast som en överraskning. Med både Juventus och Atlético Madrid i gruppen var det redan som upplagt att ryssarna skulle bli lite av en slagpåse. Man ligger visserligen endast tre poäng bakom Bayer Leverkusen, men eftersom Leverkusen har bättre statistik inbördes sätt så finns det ingen möjlighet för Lokomotiv att nå Europa League. Sistaplatsen är säkrad, med andra ord. Trots att man inte har någon möjlighet till avancemang väljer jag att klicka underspelet här. Lokomotiv lär ju inte ösa på framåt direkt, samtidigt som Diego Simeone är känd för sin defensiva spelstil. Det är väldigt sällan man ser Atlético Madrid spela offensiv fotboll i 90 minuter.

Ser vi till statistiken kan vi konstatera att Lokomotiv Moskva löser spelet i tretton av lagets femton senaste matcher. Intressant är dessutom att man löser spelet i samtliga matcher i Champions League, fem av fem stycken. Man har alltså inte åkt på några storförluster direkt, samtidigt som man inte fått resultaten med sig. En liknande historia att vänta under onsdagen? Underspelet klickas med tre units som insats!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.