Torsdagen bjuder på massvis med kvalmatcher i Europa League. Vi riktar blickarna mot Connah’s Quay Nomads som tar emot Kilmarnock under kvällen.

Match: Connah’s Quay-Kilmarnock (Europa League-kval) | Speltips: Under 3.5 mål | Odds: @1.55 | Units: 3/5 | Spelstopp: 20:00

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Underdogs

Hemmalaget Connah’s Cuay Nomads är en klubb från landet Wales. Det är en halv professionell klubb vilket betyder att flera spelare har jobb sidan om fotbollen. Därmed är det ingen förvåning att laget kommer in som rejäla underdogs i mötet mot Kilmarnock. Men Conna’s Cuay Nomads tränare Andy Morrison säger att hans mannar har ingen rädsla inför Europa League mötet. Men detta mötet skiljer sig från lagets tidigare Europamatcher. Morrison menar att lottningen är perfekt för att de två lagen ligger väldigt nära varandra ifall man endast tittar på distansen. Eftersom hemmalaget inte är så förmögna har tidigare Europamatcher blivit en stor kostnad för laget.

Torsdagens värdar har presterat bra i ligaspelet den här säsongen. Connah’s Quay slutade på en tredjeplats i hösttabellen med 45 inspelade poäng. Laget vann hela 14 av deras 22 ligamatcher och visade upp en solid defensiv. Efter halva säsongen delas topp 6 in i en ny serie samtidigt som de andra sex delas in i en egen. Nomads kom till den så kallade Championship Round. Även där imponerade laget som till slut hamnade på en andraplats vilket gav dem detta Europa League-spelet. Det var endast TNS som släppte in mindre mål än Nomads under hela säsongen. De har löst under 3.5 mål i 11 av deras 13 senaste matcher. Vi tror på ett hemmalag som kommer prioritera en stark defensiv under torsdagskvällen.

Målsnålt

Det är första gången någonsin dessa två lagen drabbas samman. Men på förhand är bortalaget Kilmarnock självklara favoriter. Men laget slutade sin säsong redan den 19 maj och vi tror därmed att spelarna inte riktigt är i sin bästa form just nu. Kilmarnock har spelat två träningsmatcher under den närmaste tiden. Det har slutat med en oavgjord och en förlust. Dessa mötena mot Nomads ska bara den skotska klubben ta sig igenom, men vi tror på en målsnål historia.

Kilmarnocks matcher brukar ofta innehålla få antal mål. Laget har löst under 3.5 mål i 22 av deras 25 senaste matcher. Med största sannolikhet kommer bortalaget dominera matchbilden totalt under torsdagskvällen. Men att få hål på ett lag som prioriterar defensiven och ligger rätt i positionerna är inte alltid så enkelt. Historian talar för en målsnål tillställning samtidigt som vi tror att Kilmarnock inte är sin bästa form just nu. Under 3.5 mål klickas!

Speltips: Under 3.5 mål

Jag väljer att spela på under 3.5 mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i 22 av Kilmarnocks 25 senaste matcher.

  • Nomads har löst spelet i 11 av deras 13 senaste matcher.

  • Nomads kommer prioritera sin defensiv och ligga rätt i positionerna.

  • Kilmarnock har inte hittat nätet i sina två senaste träningsmatcher.

  • Kilmarnock spelade sin senaste tävlingsmatch 19:e maj. Vi tror därmed att laget inte är i sin bästa form just nu.

Högst odds hittade jag 10/7 kl 15:11 hos Betway som ger 1.55. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.