Match: Swansea-Chelsea (Premier League) | Speltips: Chelsea Ö1,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 17:00 | Spelbolag: Bet365

Chelsea gästar Swansea hemma på Liberty Stadium och man gör det med full pott i sikte. Londonlaget har inlett säsongen med tre raka segrar, och i samtliga matcher har man lyckats göra minst två mål. Det är något jag även tror kommer hända här när man ställs mot Swansea.

Swansea inledde säsongen med en bortaseger mot Burnley, men den segern följdes upp av två förluster mot Hull och Leicester. Swansea är inte lika bra som i fjol och man har inför säsongen bland annat förlorat stjärnorna Ayew till West Ham samt Williams till Everton, två väldigt stora avbräck. Mot ett Chelsea i toppform tror jag inte det blir några poäng så som spelet sett ut under de inledande matcherna, åtminstone inga enkla sådana. Chelsea har trots tre segrar och full pott hittills inte haft en dans på rosor inledningsvis. Mot West Ham i premiären dröjde det ända till 89:e minuten innan Costa frälste laget med sitt 2-1-mål. Mot Watford var man länge illa ute men två sena mål av Batshuayi och Costa räddade alla tre poäng. Hemma mot Burnley hade man dock inga problem, slutresultatet skrevs till 3-0 och Chelsea ser alltmer ut som en seriös titelutmanare den här säsongen under Conte.

Här tror jag inte Chelsea får några problem med Swanseas svaga defensiv. Costa ser ut att vara på hugget, Hazard har funnit formen igen och det verkar vara full harmoni truppen. Contes passion och ledarskap har verkligen fått igång maskineriet som kritiserades från alla möjliga håll under förra säsongen. Jag tror starkt att Chelsea gör minst två mål och jag synar oddset som ligger på 1,66. Med Costa, Willian, Hazard och Oscar i offensiven skulle jag bli väldigt förvånad om inte Chelsea hänger dit några kassar. Lycka till vid rygg!