den bosch vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Helmond Sport kommer med tre raka förluster, senast torsk med 5-1

  • Den Bosch blandar och ger, men kommer med en betydligt bättre form och start på säsongen

  • Helmond Sport har endast gjort ett mål framåt under de fem senaste matcherna

  • Den Bosch har vunnit två av två matcher på hemmaplan hittills

Hemmasegern ligger nära till hands

Den Bosch har blandat och gett en hel del under de fem första omgångarna, där man inte riktigt lyckats hitta någon vidare kontinuitet i resultaten. Man vinner för att nästa gång förlora, för att sedan gå och ta tre komfortabla poäng veckan därpå. Vid en snabb titt kan det alltså kännas lite vågat att förlita sig på Den Bosch, men det finns en hel del som talar för vinst på måndag. Bland annat ställs man ju mot ett av de sämsta lagen i serien, ett lag som stött på stora problem under inledningen.

Den Bosch har alltså spelat fem matcher hittills, två vinster och tre förluster. Noterbart är dock att laget vunnit båda sina hemmamatcher, men förlorat alla bortamatcher. På måndag spelar man ju på sitt hemmagräs, vilket således talar för spelet.

Formsvagt

Helmond Sport låg sist i andradivisionen när det holländska seriespelet nollställdes i mars månad. Man hade troligtvis blivit nedflyttade om säsongen spelats klart, men man fick alltså stanna kvar. Man har dock inte lyckats ta vara på detta, då man startat nya säsongen väldigt svagt. Vinst i första omgången följdes upp med fem raka matcher utan vinst – varav fyra stycken förlorades. Tveksamt om laget egentligen håller den nivå som krävs i Eerste Divisie, känns som att en nedflyttning hade varit rimligt.

Under de fem senaste har Helmond Sport endast lyckats göra ett enda mål, trots den offensiva fotboll som spelas i Nederländerna. Målet var dessutom inte av någon större tyngd, då man förlorade mötet med 5-1. Visserligen mot ett starkt Cambuur som spelade hem ligan komfortabelt förra säsongen, men det råder ingen tvekan om att Helmond Sport har det tufft i seriespelet och med tanke på prestationerna på senaste tiden ska man inte ha speciellt mycket att säga till om när Den Bosch väntar på andra sidan planen.

Speltips.se ger tipset:

den bosch vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.