Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Waalwijk har löst underspelet i 13 av deras 15 senaste ligamatcher.

  • Under 3,5 mål har suttit i Emmens fem senaste matcher.

  • Det är två lag med väldigt svaga offensiver som möts under fredagen.

  • Waalwijk är favoriter inför fredagens batalj. Hemmalaget har däremot bara gjort 18 mål på 21 ligamatcher den här säsongen.

  • Emmen har löst spelet mot både AZ och PSV nyligen.

Svag offensiv

Hemmalaget Waalwijk har ett ypperligt tillfälle att öka avståndet ner till konkurrenten Willem II under fredagskvällen. Waalwijk ställs mot ligans svagaste lag, nämligen jumbon FC Emmen. I nuläget befinner sig Waalwijk på säker mark, men endast med 3 poäng framför Willem II. Waalwijk har större poängchans än de sistnämnda som ställs mot Feyenoord.

Vi ser Waalwijk som favoriter till segern under fredagen. Men hemmalagets offensiv har faktiskt varit väldigt svag under säsongen. Klubben har endast gjort knappa 18 mål på 21 ligamatcher. När hemmalaget tagit poäng har det främst varit försvaret som gjort ett bra jobb. Vårt undersöker har alltså suttit i 13 av deras 15 senaste ligamatcher. Det är två av ligans svagaste offensiver som drabbas samman, därmed känns vårt underspel som ett bra val!

Tabelljumbon på besök

Vi nämnde att hemmalaget Waalwijk haft det tufft med anfallsspelet den här säsongen, men hemmalaget är ändå lyckats ta en del poäng. Gästerna Emmen har varken haft ett bra anfallspel eller lyckats ta några poäng. Därmed hittas bortalaget på en jumboplats efter 21 spelade ligamatcher i Eredivisie. Deras facit är under all kritik och med största sannolikhet väntar en nedflyttning för gästerna. Sex poäng på 21 ligamatcher bådar inte gått för den kvarstående delen av säsongen.

Emmen har däremot lyckats hålla nere siffrorna en aning under den närmaste tiden. Men mot vissa topplag har det sprungit iväg rejält och därmed ser deras målskillnad förskräcklig ut. Att endast släppa in två mål mot AZ Alkmaar och PSV är alltså en klar förbättring av tabelljumbon Emmen. Vi tror att siffrorna hålls nere igen när ett uddlöst Waalwijk står för motståndet. Underspelet har suttit i fem raka för Emmen.

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/2 kl 14.44

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.