Match: Southampton-Watford (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: 2,00 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bet365

Äntligen är det dags för Premier League, och direkt tror jag mig ha hittat ett riktigt intressant spel i matchen mellan Southampton och Watford.

Jag har tidigare tipsat om spelet “Southampton att sluta top 10”, och jag tror på det spelet. Men här tror jag värdet ligger på Watford. Wanyama, Mane och Pelle är tre stora namn Southampton tappat innan säsongen, och även tränaren Koeman har lämnat för att istället basa över Everton. Att få ihop ett nytt lag som tränare inför en premiär är inte alltid det lättaste, det kommer att krävas minst ett par matcher för att få igång detta Southampton som jag tror kommer stå för en stark säsong.

För Watfords del har man fått behålla sina viktiga spelare, inklusive skyttekungen Ighalo. Man har bland annat värvat Isaac Success från Granada och Jerome Sinclair från Liverpool, två fina värvningar för en klubb som Watford. I fjol stod klubben för en riktigt stark säsong trots väldigt små medel, och som fotbollsälskare var det svårt att inte charmas av detta lag.

Jag har det som tumregel, att när skillnaden mellan två lag inte är överdrivet stor och man får över 1,80 på dubbelchansen, då måste man syna. Här är inget undantag. Watford kommer med en starkare trupp, Southampton med en klart försvagad trupp. 2,00 på X2 är riktigt spelvärt, man får inte glömma att premiärmatcher dessutom alltid har en högre kryssrisk. Ska vi säga 1-1 och delad pott? Ett resultat båda hade varit nöjda med. Lycka till vid rygg!