Match: Manchester City-Mönchengladbach | Speltips: Ö3,5 | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Manchester City tar emot Mönchengladbach i Champions Leaague, och det är två formstarka lag som ställs mot varandra. City kommer från en tung derbyseger och med fem raka segrar, Mönchengladbach kommer med fyra segrar på de fem senaste. Tror på en väldigt underhållande och fartfylld match här.

Förra året ställdes lagen mot varandra i Champions League och då bjöds vi på två riktigt underhållande matcher som bjöd på hela nio mål, och jag tror vi kommer bjudas på ytterligare ett målrikt möte lagen emellan. Ingen lär ha missat att Guardiola numera basar över Manchesterklubben och man behöver inte vara ett geni för att förstå vad klubbens stora prioritering är under säsongen. Frågan är om Guardiola visar sig vara mannen som får City att leverera ute i Europa, något man inte alls lyckats göra de senaste säsongerna, och på allvar konkurrera med de stora hajarna.

Vad för typ av fotboll Guardiola står för vet nog de flesta om. Mycket bollinnehav, snabbt spel. Inte alltid det roligaste att titta på men väldigt effektivt. Tror City har goda möjligheter att sätta ett par bollar med Aguero, de Bruyne och Sterling på topp. Mönchengladbach är även de ett offensivt skickligt lag som ofta bjuder på målrika matcher, inte minst i Bundesliga, 3-1-förlusten mot Freiburg i helgen är ett fint exempel. Man har en fin offensiv som kan skapa väldigt mycket oreda för City-försvaret, men defensiven lär inte kunna stå emot Citys fantastiska offensiv.

Över 3,5 spelas till saftiga 2,00 gånger pengarna, det luktar 3-2! Lycka till vid rygg!