Speltips:

Jag väljer att spela på att Danny Ings gör mål. Min investering i detta spel blir 1,5/5 units!

Spela här på:

Danny ings gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Danny Ings har gjort mål i fem raka matcher

  • West Ham har förlorat sju av sina nio senaste matcher

  • Bortsett från förnedringen mot Leicester och förlusten mot Burnley har Southampton nätat i alla matcher man spelat denna säsongen

  • Danny Ings har gjort nio mål i Premier League hittills

  • West Ham har släppt in fjorton mål på sex matcher

Ett lag i stort poängbehov

Southampton fortsätter att kriga nere i nedflyttningszonen. Efter sexton omgångar har man inte mer än femton poäng inspelade. Man fortsätter att blanda och ge, det är onekligen svårt att veta vad man får av Southampton som har resultatraden 2-1-2 de senaste fem matcherna. Defensiven fortsätter att svika laget, faktum är att Southampton är det lag i Premier League som har släppt in flest mål; 35 stycken.

Trots detta väljer undertecknad att lägga ett spel i hemmalagets favör. Även om varken formen eller defensiven imponerar har man trots allt endast gått mållösa i två matcher av sexton möjliga i Premier League. Danny Ings har stått för en hel del av dessa.

Danny Ings har gjort nio mål i ligan såhär långt, addera därtill att engelsmannen nätat två gånger i ligacupen. Dagsformen hos anfallaren är dessutom ruskigt bra, Ings kommer till mötet med ett facit på nättrassel i fem raka matcher. Ings blir den tredje spelaren i Southamptons historia att lyckas med det.

Fjorton insläppta på sex matcher

Manuel Pellegrini sitter nog inte helt tryggt bakom rodret för tillfället. West Ham fortsätter gå trögt. Efter en fullt godkänd inledning på säsongen ställdes man mot Manchester United och vann, men sedan dess har det gått utför. West Ham har förlorat sju av sina nio senaste matcher trots att motståndet oftast varit fullt överkomligt. Man tog visserligen tre finfina poäng mot Chelsea på Stamford Bridge häromveckan, men mycket mer positivt än så finns det inte att hämta ur West Ham för tillfället. Man står inför en tuff uppgift på lördag, inte minst med tanke på att man är på resande fot.

Det är i synnerhet defensiven som inte varit på topp, iallafall under senaste tiden. Faktum är att laget har släppt in fjorton mål sett till de sex senaste matcherna. Det luktar dessutom en målrik tillställning kring denna matchen. Både West Ham och Southampton har hållit ett högt målsnitt under de omgångar som varit. Ypperligt tillfälle för Ings att fortsätta måltrenden, något undertecknad väljer att förlita sig på!

Speltips.se ger tipset:

danny ings gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.