Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Everton har mäktat med tio mål i deras tre senaste matcher.

  • Fulham har förlorat fyra av deras sju senaste matcher.

  • Everton kommer senast ifrån en grym 5-4 seger mot Tottenham i cupen.

  • Fulham har endast gjort 17 mål i deras 22 ligamatcher.

  • Med en kortare skadelista har Everton börjat hitta formen igen.

Stark trupp och en erfaren tränare

Söndagen är kommen och engelska Premier League står på agendan återigen. Vi kastar oss rakt in i mötet mellan Everton och nykomlingen Fulham. Hemmalaget Everton har presterat klart bättre den här säsongen och klubben ser äntligen ut att vara på rätt väg igen med tränaren Carlo Ancelotti. Med ett starkt transferfönster och en erfaren tränare ser framtid ljus ut för Everton.

Just nu hittas hemmalaget på en fin sjundeplats i tabellen med 37 inspelade poäng. Everton har dessutom spelat två matcher mindre än toppkonkurrenterna, vilket ger laget chansen att kliva om West Ham, Chelsea och Liverpool. Poängchanserna är stora när Ancelottis gäng tar sig an bottenlaget Fulham under söndagen. Evertons form har börjat peka uppåt igen och lagets skadelista har minskat drastiskt. Hemmalaget kommer senast ifrån en händelserik cupmatch mot Tottenham. En match som bjöd på allt man kan tänka sig, slutresultatet skrevs till hela 5-4 och det var brassen Bernard som avgjorde i förlängningen. Everton har fått fart på offensiven igen och mäktat med tio mål i deras tre senaste matcher. Everton har en klart bättre trupp än gästande Fulham dessutom.

Offensiven har mer att önska

För att hitta gästande Fulham för vi blicka betydligt längre ner i tabellen. Nykomlingen har haft det lite kämpigt i landets högstaliga och Scott Parkers gäng har verkligen fått något att bita i. Men med tidens gång har Fulham hittat den defensiva balansen, men det finns fortfarande väldigt mcket att hämta i det offensiva spelet.

Scott Parker har fått experimentera under första halvan av säsongen. Defensiven har utvecklats rejält och givit laget en del poäng, men det har blivit alldeles för få trepoängare hittills. Fulham hittas i den förväntade bottenstriden med bland annat West Bromwich och Sheffield United. Just nu har gästerna hela åtta poäng upp till säker mark där Burnley befinner sig. Deras uddlösa offensiv måste skapa rejäl huvudbry för Parker och hans tränarbesättning. Fulham har förlorat fyra av deras sju senaste matcher, vi tror på ytterligare poängtapp för nykomlingen!

Speltips.se ger tipset:

Everton vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/2 kl 12.56

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.