Match: Arsenal-Liverpool (Premier League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 17:00 | Spelbolag: Bet365

Vilket möte direkt i premiären, Arsenal mot Liverpool! Som jag saknat dessa matcher, eller övermatcher som jag brukar säga. För här kommer det bli målrikt!

Lagen behöver ingen närmare presentation, två toppklubbar som kommer att utmana de stora hajarna uppe i tabellen. Arsenal saknar här Koscielny och Mertesacker, och Gabriel blev utburen på bår i genrepet. Skadeproblem deluxe i försvaret för Arsenal.

Två lag som inte ofta brukar hålla nollor när man ställs mot bättre motstånd, då är det alltid offensiven som prioriteras och här tror jag inte blir något undantag. Senast i Januari slutade mötet mellan lagen hela 3-3, ett inte alls ovanligt resultat när dessa lag drabbar samman. Med offensiva stjärnor som Sanchez, Chamberlain, Sturridge, Coutinho, Firmino och Mane på plan för att nämna några kan vi inte förvänta oss annat än en underhållande och målglad tillställning. Ett avbräck för Arsenal är att Özil inte kommer till spel, Granit Xhaka väntas göra debut för klubben.

Tror som sagt verkligen på en övermatch här. Två offensiva lag som kommer att vilja inleda säsongen med en seger, och det finns gott om offensiv kvalité i båda lagen. Jag tror starkt på 2-1 till något av lagen och mitt spel blir alltså över 2,5 mål i matchen, till hela 1,80 i odds som är minst några decimaler för högt.