Match: Kalmar-Malmö (Allsvenskan) | Speltips: Malmö FF| Odds: 2,00| Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: Bethard

Det såg ut att bli en bra går idag, Sirius reken satt rätt fort och jag väntade bara in att Norrköpings första mål skulle komma. Men det gjorde det inte och Gefle kunde istället knipa poäng, ofattbart. Jaja, det blev inte en minusdag iallafall!

Som jag skrev ovanför så missade Norrköping att ta ikapp Malmö igår, nu skiljer det ett poäng mellan lagen och vid seger för Malmö idag så får man ett litet försprång. Läget är likvärdigt med Kalmars då man befinner sig i botten och behöver plocka poäng för att hålla sig kvar i Allsvenskan.

Kalmars form är lite halvsvajig, kommer en seger ibland, oavgjort ibland och förluster ibland. Senast så förlorade man mot Hammarby IF på bortaplan med 2-1, man var riktigt dåliga rakt igenom och spelar man så idag så lär det inte gå bra.

Malmö ser desto bättre ut, serieledare och segrarna radas upp efter varandra. Jag tycker värdet finns i just Malmö till 2,00x, Malmö är riktigt starka och högst motiverade för att vinna. Motiverade är givetvis även Kalmar men kan man verkligen utmana här? Tveksamt.