Match: Tottenham-Monaco (Champions League) | Speltips: Ö10 Hörnor | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Min kollega Simon har skrivit ett speltips om denna match som finns att läsa här, men jag måste även tipsa om hörnspelet här som jag tror stenhårt på.

Tottenham och Monaco är mina favoritlag när det kommer till hörnspel i Premier League samt Ligue 1. Monaco har skapat ganska få hörnor i säsongsinledningen, men till deras försvar har de tagit tidiga ledningar mot både PSG (3-1-vinst) och Lille (4-1-vinst). Aldrig bra att ett lag tar ledningen tidigt om man är ute efter hörnor. Tottenham ställdes mot Stoke i helgen och det stod 0-0 i halvtid, men i andra halvlek lossnade det och det slutade med en 4-0-seger till slut. Antalet hörnor i matchen? 18 stycken.

Två lag som brukar skapa och bjuda på en hel del hörnor alltså. Lagen möttes faktiskt två gånger om i Europa League förra säsongen och båda matcherna bjöd på en hel del hörnor. 13 hörnor i första mötet, 17 hörnor i andra. Tror vi kan bjudas på en lika hörnrik match här, även om det är Champions League den här gången.

Över 10 hörnor ger 1,66 på BET365, för den våghalsige finns över 11 hörnor till 2,00 gånger pengarna och över 12 till 2,50. Jag kör det säkrare alternativet, lycka till vid rygg!