Speltips:

Jag väljer att spela på Över 2.5 & Ja. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i sex raka matcher för Schalke.

  • Det blev över 2.5 mål i båda matcherna förra säsongen.

  • Spelet har suttit i åtta av de tio senaste för Eintracht Frankfurt.

  • Båda lagen har gjort mål i sina fyra senaste matcher.

  • Båda lagen kommer ifrån en förlust, sugna på att revanschera sig.

Positiv säsongsinledning

En fjärdeplats och enbart sex pinnar upp till ledande B. Mönchengladbach. En väldigt fin säsongsinledning av de blåklädda från Gelsenkirchen. I den föregående säsongen var det en fråga om överlevnad i högstaligan, laget löste precis ett kontrakt i Bundesliga för säsongen 19/20 efter en tuff period. Med fyra matcher i slutet utan en förlust stod det klart att Schalke 04 kunde ännu en säsong ta plats på den stora fotbollsscenen i Tyskland. Inför Säsongen tog man in David Wagner på tränarposten och all eloge till hur han format sitt Schalke som under ett uppehåll gått ifrån botten till toppen.

Tar vi istället och kikar på målspelet som jag väljer att klicka i under söndagskvällen så har Schalke inte bara stått för en fin inledning på säsong poängmässigt utan det har varit en riktigt målfest under den senaste perioden för de blåklädda. Målspelet där båda lagen gör mål och resultatet sträcker sig över 2.5 mål sitter i hela 6 raka matcher.

Målen är där men poängen är för få

Eintracht Frankfurt var ett av de lagen som gav en positiv stämpel på den föregående säsong, en sjundeplats blev det slutligen med enbart fyra poäng upp till den sista Champions League-platsen. Laget fick däremot nöja sig med en kvalplats till Europa League som laget utnyttjade och blev så nyligen som i torsdagskväll klara för slutspelet. Det har varit en riktigt berg – och dalbana för Frankfurt i säsongsinledningen, laget har blandat och gett med resultat som att slå Bayern hemma på Commerzbank-Arena med 5-1 och sen ge bort poäng med lag som placerar sig under Eintracht Frankfurts 11:e plats.

Nu bär det av emot Gelsenkirchen där Schalke 04 väntar, ett möte som Frankfurt har övertaget i efter att ha vunnit båda de senaste inbördesmötena i säsongen 18/19. Båda matcherna gick över 2.5 mål. Precis som en stor del av Frankfurts senaste matcher, laget kan presentera att spelet vi riktar in oss på har suttit i 8 av de 10 senaste matcherna. Ett mycket förekommande spel får båda dessa lagen, bara haka på och klicka in era summa till strax under dubbla gånger degen.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.