Speltips:

Jag väljer att spela på Wolverhampton eller oavgjort. Min investering i detta spel blir 1,5/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolves har endast förlorat en av sina arton senaste matcher

  • Senast lagen möttes vann föll Tottenham med 3-1 trots hemmafördelen

  • Wolves har förlorat blott två matcher i ligan, endast Liverpool har ett bättre facit

  • Wolverhampton har bara förlorat en gång på Molineux denna säsongen

En förlust de arton senaste

Wolverhampton fortsätter att imponera i det engelska finrummet, likt förra säsongen. När man går in i den sjuttonde omgången har de orangeklädda lyckats placera sig på en sjätteplats i tabellen, där man bara är målskillnad ifrån att knipa en europaplats. På tal om just europaspel så levererar Wolves även där. Tretton poäng på sex gruppspelsmatcher gjorde att man kunde säkra avancemang till slutspelet. Det hela rundades av så sent som i torsdags när laget besegrade Besiktas med 4-0. En god dagsform inför ett tufft möte mot laget från London.

Det är onekligen en av de tuffare bortamatcherna för Tottenham det här. Inte nog med att Wolves spelar hemma på Molineux Ground, man har dessutom bara förlorat en av sina arton senaste matcher. Noterbart är att förlusten var mot Aston Villa i ligacupen då man inte ställde upp med sin starkaste trupp. I ligan har man förlorat blott två matcher av sexton möjliga – endast serieledande Liverpool har ett bättre facit än så.

Mycket tuff bortamatch

José Mourinhos Tottenham ser väldigt bra ut, det ska vi inte sticka under stolen med. Vi ser ett helt annat lag än det man hade den sista perioden med Pochettino. Under sin nya tränare har kollektivet vunnit fyra av sex matcher, där offensiv fotboll varit en central del i spelet. Frågan är bara om man kommer lyckas störa Wolves fina svit. Senast lagen drabbade samman föll ju Tottenham med hela 3-1, trots att man spelade i London.

Sedan är det även välkänt att Wolverhampton alltjämt steppar upp rejält när man spelar mot de engelska topplagen. Förra säsongen fick vi inte se storlagen vinna mot Wolves alls många gånger, snarare tvärt om. Svårt att säga att vi inte fått se exempel på just detta även denna säsongen. Hittills har Wolves kryssat mot både Arsenal och Manchester United – man har till och med noterats för en vinst mot Manchester City på resande fot.

Undertecknad tvekar inte särskilt länge när sida väljs, men drar ner på insatsen en aning just med tanke på att Tottenham faktiskt går väldigt bra under Mourinho.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.