Match: Manchester United-Liverpool (Premier League) | Speltips: Över 9,5 hörnor | Odds: 1,62 | Spelstopp: 17:00 | Spelbolag: COOLBET

Söndagens stormatch alla kategorier! Manchester United och Liverpool drabbar samman i en glödhet och svårtippad match, lyckas Mourinhos mannar knipa tionde raka segern eller sätter Klopps mannar käppar i hjulen för Uniteds segertåg?

Här funderade jag länge, riktigt länge. Jag funderade starkt på ettan, men jag har en mycket jobbig känsla av att Liverpool står för en riktigt stark insats och möjligen kniper en poäng eller tre, något man lyckats med i de tre senaste mötena mot United. Dock är Mourinhos mannar minst sagt formstarka för tillfället, med hela nio raka segrar i bagaget. Detta må vara söndagens hetaste match, men onekligen söndagens mest svårtippade också. Jag väljer att avstå från 1X2-marknaden, har istället fastnat för ett mer intressant spel – hörnspelet.

Att det blir minst tio hörnor i matchen, det tror jag starkt på. Jag har följt United under säsongen och på hemmaplan bjuder man oftast på en hel del hörnor, då man gillar att föra spelet. Och Liverpool kan även de skapa en hel del hörnor. Jag förväntar mig en böljande matchbild med en hel del lägen åt båda håll, med många hörnor som följd. Finns även ett par spelare på plan som inte direkt håller tillbaka med skotten om man säger så.. (Pogba och Coutinho för att nämna några). Kan dessutom bli en och annan långboll på Ibrahimovic..

Detta känns verkligen som en match med många hörnor, och jag spikar över 9,5 hörnor till 1,65 – lycka till vid rygg!