Match: Werder Bremen-Bayer Leverkusen (Bundesliga)| Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,55 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: CherryCasino

Werder Bremen och Bayer Leverkusen drabbar samman och detta är ett möte som luktar på målrikt på lång väg, det är i princip målgaranti varje gång dessa lag ställs mot varandra.

4-1
3-1
0-3
2-1
3-3

Nej, detta är inte tennisresultat, detta är resultaten i lagens fem senaste möten. Hela 21 mål har det bjudits på och jag skulle bli riktigt förvånad om denna målrika trend inte skulle fortsätta. Leverkusen har spelat sex matcher hittills under säsongen och har i fyra av dessa matcher gått över 2,5-linan. Werder Bremen då? Över 2,5 i samtliga sex matcher har det blivit. Lagets största problem är man inte gör så mycket mål, men man släpper däremot in en hel del mål. En målskillnad på 7-17 talar sitt tydliga språk.

Jag ser inga indikationer på att detta kommer sluta målsnålt, utan tvärtom. Det skriker målrikt och trots det låga oddset, 1,55, måste jag plocka överspelet. Ska vi säga 2-2? Lycka till vid rygg!