Speltips:

Jag väljer att spela på Över 2.5 mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 14.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Stuttgart i obalans, förlorat fem av de åtta senaste.

  • Spelet har suttit i fem av de sex senaste matcherna för Stuttgart.

  • Spelet har suttit i 9 av 16 spelade matcherna för Stuttgart på säsongen.

  • Spelet har suttit i fem av de sju senaste för Darmstadt.

  • Spelet har suttit i två av de tre senaste inbördesmötena.

Kämpig inledning

Det duggar inte tätt om trepoängarna nere i Darmstadt för stadens storlag SV Darmstadt 98. Laget huserar i andraligan i Tyskland och har det milt beskrivit det kämpigt i serien. På 16 omgångar har laget enbart lyckats mäkta med 4 vinster och spelat in 19 poäng vilket ger Darmstadt en 14:e plats i tabellen. Die Lilien som laget även går under, med en beskrivning av deras klubbemblem tog sig upp till den stora scenen inför säsongen 15/16 men fick enbart två säsonger i högstaligan innan laget återigen befann sig utanför de stora strålkastarna.

I slutet av föregående säsong, i februari tog Darmstadt in den avdankade fotbollspelaren och numera tränaren Dimitrios Grammozis som avslutade säsongen med sin nya klubb och kunde säkra kontraktet i 2.Bundesliga med en komfortabel 10:e placering. Nu har den grekiska tränaren tillsammans med klubben och spelarna en tuff uppförsbacke att klättra om det ska bli någon vändning på denna säsongen. Kan de överaska mot ett Stuttgart i obalans eller får Darmstadt gå ifrån även detta mötet utan en trea. I huvudfokus för oss blir däremot enbart målen, ett målspel som suttit i fem av de sju senaste matcherna för Darmstadt.

Jakten mot Bundesliga

Stuttgart började säsongen nästintill felfritt, laget plockade poäng efter poäng och tog ett snabbt grep om toppen. Åtta omgångar utan förslut och enbart fyra tappade poäng gick mot sitt slut i omgång nio när laget tabelljumbon Wehen. En missberäkning som slutade i att lagets två kommande matcher slutade även dem i förlust och Stuttgarts fina säsongsinledning gick upp i rök. Stuttgart har efter de plockat tre vinster och ytterligare två förluster.

Stuttgart huserar fortfarande ibland toppen men har inget grepp om förstaplatsen i skrivande stund, med 29 poäng inspelade är det enbart 5 poäng upp till serieledande Bielefeld, vilket kan kortas ner med en seger under måndagskvällen. Återigen är det däremot målen som står i fokus och 9 av de 16 omgångarna så här långt på säsongen har slutat i att mållinan på 2.5 mål har överskridits. Fem av de sex senaste matcherna har också sluttat i att överspelet rättats som vinst.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.