Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona har vunnit sju raka ligasegrar och startat 2021 betydligt starkare än vad man tidigare visat upp under säsongen.

  • Lionel Messi visade klass i senaste ligamatchen och ser ut att vara tillbaka i toppform.

  • Barcelona lekte fotboll senast och är välförberedda för den här matchen.

  • PSG dras med skador inför första mötet.

  • Att Neymar saknas är ett stort minus för PSG.

Veckans höjdpunkt

Barcelona har visat form den senaste tiden och tog i helgen sin sjunde raka ligaseger. Lionel Messi visade en fantastisk klass under matchen där han gjorde två av målen och låg i högsta hugg bakom segern mot Alaves. Slutresultatet skrevs till 5-1 och Barcelona fick den bästa genomköraren inför gigantmötet i Champions League som väntar under tisdagen. Här håller jag Barcelona som klara favoriter till seger, trots att säsongen varit upp och ner. Den senaste tidens form och starten på 2021 har visat en helt annan sida än tidigare och nu är laget ett svårslaget gäng.

Barcelona gynnas givetvis av motståndarnas skadeläge, men har enligt mig gått upp som favoriter för avancemang under den senaste tiden ändå. Här skall det mycket till om PSG löser ett oavgjort resultat eller mer. Barcelona saknar Pique, Roberto, Fati och Coutinho men det är spelare som man vunnit sju raka ligasegrar utan.

Tuff bortamatch

Tungt skadeläge sätter stopp för mina tankar om att Paris skall vinna den här matchen. Det ser ut som att man saknar Neymar, Di Maria men också Verratti i det första mötet mellan giganterna och det är enligt mig någon spelare för mycket. PSG har tre raka ligasegrar och formen är god men när man möter Barcelona på bortaplan i Champions League behöver man det lilla extra. Det är, enligt mig, precis vad laget saknar för tillfället när skadeläget är som det är. Det såg ut att bli en rejält oviss match på förhand, men jag tycker mig se ett Barcelona som har tagit tag i taktpinnen om vilka som skall vara favoriter här.

Hemmalaget klickas fortfarande till 2.o5 och det är ett spel som är mycket troligt. Lagen har inte mötts sedan Champions League säsongen 2017. Det kommer bli en fantastisk fotbollsmatch om förväntningarna nås, men här går mitt tips till hemmalaget som väckts ur liv igen.

Speltips.se ger tipset:

Barcelona hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.