Returmöten i Champions League-slutspelet, FC Barcelona har fördelen inför andra mötet med Manchester United. Det var en borttagen Lionel Messi senast och ett Manchester United som lyckades med det mesta i sin matchplan, förutom att göra mål och inte släppa in något. Det är av den lilla anledningen som gör Barcelona till dubbelt så stora favoriter här. Manchester United kommer inte lyckas vända detta och Barcelona går till semifinal!

Match: FC Barcelona – Manchester United (Champions League) | Speltips: Barcelona & Under 3.5 mål | Odds: @2.37 | Units: 1/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 2.37 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Löser detta

Stort spelövertag, fler målchanser och ett bra resultat inför returen – Barcelona vann på Old Trafford i första matchen. Returmatch väntar mellan två av världens största fotbollsklubbar och det är fördel Barcelona. Vinsten i England betyder mycket för Barcelona i det här dubbelmötet. Barcelona lyckades få in en boll bakom David De Gea genom ett snöpligt självmål. Lionel Messi var välmarkerad i 90 minuter och låg inte bakom överdrivet mycket i den här segern. Nu blir uppgiften ännu tuffare för Manchesterlaget när man gästar Camp Nou, där är Barcelona näst intill dominanta i fotbollsvärlden. Barcelona leder ligan på ett övertygande sett och vilade hela startelvan i helgens ligamöte mot Huesca. Barcelona är maximalt förberedda inför returen och det finns inget som kan stoppa Messi och co här.

Barcelona förde spelet och skapade mest på Old Trafford. Man lyckades hålla borta Manchester United bra och motståndarna stod med 0 skott på mål efter matchen. Det var en mycket lyckad match i Barcelonaögon. Man lyckades med det man ville och fick dessutom med sig ett bra resultat på det. Det skall mycket till om man skall tappa detta till United. Barcelona håller jag som en av de absoluta favoriterna till Champions League-titeln, om inte den största. Jag förväntar mig samma matchbild som senast, Barcelona som styr och ställer medans United vill omställa på spanjorerna.

Svår uppgift

Förlusten senast betyder att man ställs inför en mycket tuff uppgift i returen på Camp Nou. Det är inga jättestora chanser Manchester United har att gå vidare från detta och det kommer inte bli lätt att vända underläget efter första matchen. Man behöver ett tidigt mål för att få minsta lilla hopp här, man är inte totalt uträknade men det är ingen stor chans man har. Ole Gunnar Solskjaer vill överraska och tror att det är fullt möjligt, man har skrällt och ställt till med oreda tidigare den här säsongen, för framförallt PSG. Barcelona ses som ett större snäpp till utmaning och det skall mycket till om man lyckas ändra på detta.

Manchester United såg sig själva för mesta delen utan boll senast och Barcelona styrde som väntat spelet. Det lär inte bli någon annan än Barcelona som styr spelet på Camp Nou. Manchester United vill nog bara göra sitt jobb ännu bättre i returen och hoppas på att man lyckas i omställningarna. Det känns som det är bästa möjliga taktik. Effektiviteten kommer behövas vara på topp. Manchester United kommer till mötet med bra självförtroende trots förlusten och även United vilade spelare i helgen när man vann i ligan. Tuff uppgift, men man har gjort det förr och kanske inte är helt borträknade men det kommer gå vägen för Barcelona här.

Speltips: Barcelona vinner & Under 3.5 mål i matchen

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt i första mötet.

  • Spelet sitter i Barcelonas tre senaste vinster.

  • Barcelona kommer att föra spelet och äga boll. United kommer spelvända. Jag tror på en målsnål tillställning där Barcelona tar en ny seger.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 2.37. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 2.37 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.