Konyaspor reser till staden Istanbul för att ta sig an formsvaga Kasimpasa. Undertecknad väljer att använda sig av dubbelchansen under fredagskvällen!

Match: Kasimpasa-Konyaspor (Super Lig) | Speltips: X2 | Odds: @1.57 | Units: 2/5 | Spelstopp: 19:30

Rygga till 1.57 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Formsvagt hemmalag

Den turkiska högsta ligan vid namn Super Lig har två omgångar kvar den här säsongen. Under fredagskvällen riktar vi blickarna mot Istanbul där hemmalaget Kasimpasa tar emot Konyaspor. Det är ett hemmalag som besitter en svag form under den närmaste tiden. Kasimpa besitter i skrivande stund en trettonde plats i tabellen med 38 inspelade poäng. Att det endast skiljer tio poäng mellan sjätte och sjuttonde placeringen visar på hur oerhört jämn Super Lig är den här säsongen.

Kasimpasa befinner sig alltså på den nedre halvan av tabellen. Laget har fem poäng ner till Bursaspor som innehar en av nedflyttnings-platserna just nu. Det betyder alltså att Kasimpasa behöver ett poäng till för att säkra sitt kontrakt i högsta ligan. Men hemmalaget har inte alls visat upp någon fin form under den närmaste tiden. Kasimpasa har fura förluster på deras fem senaste ligamatcher. De har endast vunnit tre av sina 19 senaste matcher. Under fredagen gästar alltså ett svårslaget Konyaspor som besitter en allt finare form. Undertecknad tror att Kasimpasa tappar poäng hemma på Recep Tayyip Erdogan Stadium återigen!

Svårslagna

Konyaspor reser  ca 600 km nordväst till den kända staden Istanbul för att göra upp om tre poäng under fredagskvällen. Klubben Kasimpasa är ett motstånd som bortalaget trivs med. Konyaspor har vunnit de två senaste inbördes mötena, med resultaten 3-2 och 2-0. I skrivande stund hittas laget på andra sidan tabellen jämfört med fredagens motståndare, nämligen i toppen av tabellen. Konyaspor innehar sjätteplatsen med 42 inkasserade poäng. Laget har ett fint bortafacit och har endast förlorat fyra av sina 16 bortamatcher i ligaspelet den här säsongen.

Deras facit i ligan lyder nio vinster, 15 oavgjorda och åtta förluster. Ett facit som visar på att bortalaget Konyaspor har varit svårslagna den här säsongen. Tillsammans med Bursaspor har de två lagen kryssat mest i hela Super Lig den här säsongen. Oavgjorda resultat är något som har symboliserat Konyaspor under den närmaste perioden. Laget har nämligen spelat oavgjort i hela fyra av deras fem senaste matcher. Bortalaget har löst spelet i 13 av deras 17 senaste matcher. Med deras höga antal oavgjorda matcher väljer vi att klicka i dubbelchansen till ett fins odds under fredagskvällen!

Speltips: X2

Jag väljer att spela på X2, alltså oavgjort eller att Konyaspor vinner. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kasimpasa har endast vunnit tre av deras 19 senaste matcher.

  • Konyaspor har löst spelet i deras fem senaste matcher.

  • Konyaspor har vunnit de två senaste inbördes mötena.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.57. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.57 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.