Bundesliga startar, Allianz Arena är scenen och de regerande mästarna står för underhållningen, kan det bli en bättre start på säsongen av den tyska fotbollen? Mest troligt inte och jag tror vi kommer få se ett Bayern som bara kör över nykomlingarna Hertha Berlin som dessutom har en hel del skador.

Match: Bayern München – Hertha Berlin (Bundesliga) | Speltips: Bayern München -1.5 (Asian Handicap) | Odds: @1.53 | Units: 3/5 | Spelstopp: 20:30

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Inte kunnat dra några större växlar

Äntligen är det dags för den inledande omgången av Bundesliga efter en långt sommaruppehåll. Nu närmar det sig och under helgen så kommer samtliga lag spela matcher, men precis som i Premier League så bjuds vi på premiären under fredagskvällen.

Inte nog med att ännu en av de stora ligorna ska dra igång – vi får också se de regerande mästarna Bayern München direkt i den första matchen. Visserligen möter man nykomlingarna Hertha Berlin som faktiskt stod för en fin säsong när man var i Bundesliga 2. Mindre oväntat är att Bayern hålls som väldigt klara favoriter i den här matchen och något annat bör man heller inte vara, stor skillnad i spetskompetensen lagen emellan.

Under försäsongen så har man inte kunnat dra några större växlar av hur Bayern har presterat, Hertha å sin sida har gjort det väldigt bra under försäsongen vilket man inte heller kan dra några större växlar av. Premiären som stundar är väl det som kommer bevisa hur lagens framtida säsong lär se ut.

Saknar en del spelare

Bayern München har faktiskt förvånansvärt nog varit ganska anonyma på transfermarknaden under sommaren, men man har plockat in den kroatiske landslagsmittfältaren Ivan Perisic som har valt att testa vingarna utanför Serie A. Värt att notera är dock att han inte kommer till start i den här matchen på grund av att han drog på sig ett rött kort i den sista omgången av Serie A, vilket betyder att han är avstängd här. Förutom det mindre bakslaget så har man inga andra spelare som är frånvarande vilket betyder att man kommer kunna formera en väldigt stark elva till premiären. Något som Hertha Berlin kommer få känna på ordentligt.

Gästerna har en hel del spelare på sin frånvarolista och det kommer nog att skapa en del problem då man inte har speciellt bred trupp jämfört med de andra lagen, främst sina motståndare i den här matchen som har en oerhört bred trupp. Peter Pekarik, Javairo Dolrosun, Marvin Plattenhardt och Arne Maier kommer samtliga att missa matchen. Nykomlingarna kommer antagligen få en väldigt jobbig kväll i sin första match tillbaka i Bundesliga.

Faktumet att man är nykomlingar och har en hel del spelare frånvarande gör att man måste testa ett handikappsspel på Bayern München som är regerande mästare och kommer vilja se till att få en bra start på den här säsongen. Matchen spelas dessutom på Allians Arena där man har elva raka vinster.

Speltips: Bayern München -1.5 (Asian Handicap)

Jag väljer att spela på Bayern München -1.5 (Asian Handicap) i den här matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • På de 20 senaste mötena lagen emellan har Bayern inte förlorat på hemmaplan.

  • Bayern München har vunnit elva raka matcher på hemmaplan.

  • Bayern har löst spelet i fyra av de fem senaste matcherna på hemmaplan.

  • Hertha Berlin har en oerhört tunn trupp och saknar dessutom fyra spelare, en tung kväll är att vänta för nykomlingarna.

  • Bayern München har inga spelare på frånvarolistan förutom nyförvärvet Perisic vilket betyder att dem kommer kunna ställa upp med nästintill starkast möjliga elva, man vill ha en bra start på säsongen dessutom.

Högst odds hittade jag 15/8 kl 15:30 hos Unibet som ger 1.53. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.