Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atalanta har mäktat med tolv mål framåt i deras tre senaste ligamatcher.

  • Det har blivit över 2,5 mål i deras nio senaste inbördes möten.

  • Atalanta har löst överspelet i deras sex senaste matcher.

  • Överspelet har suttit i fem av Genoas åtta senaste matcher.

  • Duon Zapata och Muriel har mäktat med 17 ligamål den här säsongen. Ett anfallspar som ställer till problem för samtliga försvar i ligan.

Sevärt hemmalag

Söndagen är kommen och vi riktar blickarna mot den italienska högstaligan. Atalanta tar emot bottenlaget Genoa hemma på Gewiss Stadium och undertecknad har hittat ett spännande målspel. Hemmalaget Atalanta spelar för viktiga poäng i den stundande toppstriden av Serie A, medan gästerna befinner sig betydligt längre ner i tabellen.

Atlanta är ett av ligans mest sevärda lag, med deras offensiva agenda och vilja att anfalla bjuds vi ofta på målrika matcher från deras sida. I hemmalaget hittar vi flera kvalitetspelare i offensiven. Trion Gomez, Zapata och Muriel ledde laget till en fin tredjeplats ifjol. De två sistnämnda har fortsatt målformen även den här säsongen men Gomez har kantats av en del skador på sistone. Atalanta har varit ruggigt starka på sistone och börjar knappa igen på den absoluta toppen igen. Överspelet har suttit med råge i deras sex senaste matcher.

Förväntat bottenlag

Det går desto tyngre för gästerna Genoa i säsongens ligaspel. Sett till förutsättningar och spelarmaterial är det ingen förvåning att Genoa kämpar för ett säkrat Serie A-kontrakt. Redan förra säsongen var Genoa nära på att åka ur, men efter 38 spelade ligamatcher var det säkrade kontraktet ett faktum. Genoa klarade sig kvar med fyra poäng ner till Lecce som ramlade ur högstaligan.

En liknande kamp ser ut att äga rum den här säsongen. Vi har svårt att se ett Genoa som klättrar sig ur den aktuella bottenstriden med tanke på formen de visat upp. Genoa hittas alltså på en 17:e plats efter 17 spelade omgångar. Deras facit lyder tre vinster, fem oavgjorda och hela ni förluster hittills i Serie A. Överspelet har suttit i fem av deras åtta senaste matcher. Det blev även oerhört svårt att hålla tätt mot ett formstarkt Atalanta. Över 2,5 mål känns som ett bra spel inför söndagens batalj!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 12.42

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.