Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i elva av deras tolv senaste inbördes möten.

  • Frankfurt har hållit nollan i två av deras tre senaste ligamatcher.

  • Under 3,5 mål har suttit i fem av Frankfurts sex senaste ligamatcher.

  • Schalke tog äntligen sin första ligaseger den här säsongen när de besegrade Hoffenheim. Fyra mål framåt och en hållen nolla bakåt.

  • Schalke har fått vind i seglet och deras senaste ligavinst gör att helgens match känns betydligt jämnare.

Positivt runt hemmalaget

Bundesliga står på agendan när Eintracht Frankfurt tar sig an bortalaget Schalke 04 under söndagskvällen. Efter 15 spelade ligamatcher kan vi konstatera att hemmalaget Frankfurt sitter i förarsätet av dessa två. Det är ett glatt hemmalaget just nu, Frankfurt har vunnit deras tre senaste ligamatcher och får dessutom förstärkning av en speciell hemvändare.

Det är anfallaren Luka Jovic som valt att gå tillbaka till klubben där han fick sitt genombrott. Serbens speltid i storklubben Real Madrid har varit knapp och därmed kom parterna överens om ett låneavtal. En Jovic i form kommer kunna bidra med mycket till hemmalagets anfallsspel. Men under den närmaste tiden har det faktiskt varit Frankfurts försvarsspel som imponerat kraftigt. Hemmalaget har hållit nollan i två av deras tre senaste ligamatcher och kommer till söndagens batalj med stora poängchanser. Men Schalke fick sig en efterlängtad trepoängare i förra omgången, vilket vi tror kommer generera i en betydligt jämnare match där Schalkes självförtroende ökat markant. Under 3,5 mål har suttit i fem av deras sex senaste ligamatcher.

Ljus i tunneln

Den klassiska Bundesliga-klubben Schalke 04 har haft det tufft i säsongens ligaspel. Klubben som tagit sju ligatitlar är verkligen inte på en plats där de vill vara  just nu. Förra säsongen lyckades laget säkra kontraktet med en ganska bekväm marginal ner till nedflyttningsstrecket. Men den här säsongen har formdippen sjunkit till en helt ny nivå.

Efter 14 spelade omgångar hade Schalke tagit ynka fyra poäng, en horribel poängskörd. Förlusterna radades upp och Schalke grävde sig djupare och djupare ner. Men efter en lång och dyster tid fick laget till slut se lite ljus i tunneln. Den anrika klubben lyckades besegra Hoffenheim med hela 4-0 i den 15:e omgången av Bundesliga. Första segern på säsongen och hoppet om att säkra kontraktet blev allt större. Hjälte blev talangen Hoppe som mäktade med ett hattrick i hans tredje Bundesliga framträdande. En hållen nolla och trepoängare har gett laget någonting att tro på och självförtroendet har ökat markant inför söndagens drabbning. Med Schalkes återuppståndelse tror vi på en allt jämnare batalj under söndagen. Underspelet har suttit i hela elva av deras tolv senaste inbördes möten dessutom!

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 13.42

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.