Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i Citys tre senaste matcher.

  • Gästerna har gått mållösa i två raka matcher.

  • City har sju raka segrar på kontot.

  • Hemmalaget snittar under ett insläppt mål per match.

  • Under säsongen har City spelat en alltmer defensiv fotboll.

Släpper in minst mål i hela ligan

Formen har lossnat hos City som efter en något krampaktig start på säsongen närmast plockade sin sjunde raka trepoängare. Efter att länge legat bakom de andra topplagen är nu Manchester-laget på en tredjeplats i tabellen. Med en match mindre spelat är avståndet upp till serieledarna tillika rivalen Manchester United nu blott fyra poäng. Tittar man på Citys spelschema går man även in i en period med matcher mot enklare motstånd framöver. Efter att ha varit starkt kritiserade i höstas känns City helt plötsligt som en av de största favoriterna till att vinna Premier League.

Där City imponerat som mest är i försvarsspelet. Något förvånande när vi snackar om ett Manchester City som tränas av Pep Guardiola. Såklart finns det mycket offensiv kraft i laget men det är de defensiva spelarna som kanske imponerat som mest. Nyförvärvet Rúben Dias har imponerat stort och i ett samarbete med John Stones har de blåklädda endast släppt in 13 mål på 16 matcher. Mot Crystal Palace på söndag tror vi att City vinner och håller ytterligare än nolla. Det är ett spel som sitter i Citys tre senaste matcher!

Producerar inte mycket framåt

På andra sidan planhalvan väntar Crystal Palace, ett av ligans mest defensivt inriktade fotbollslag. Undertecknad har väldigt svårt att se London-laget åka till Etihad och göra mål på söndag. Utöver Wilfried Zaha är det inte många spelare i Palace som har en näsa för mål. Om City lyckas hålla koll på Zaha ska hemmalagets nolla vara intakt matchen igenom. Dessutom är Zaha i lite av en formdipp med endast ett enda mål på sina åtta senaste matcher. Närmast kommer Palace från ett mållöst Londonderby mot Arsenal, vilket var andra raka matchen utan mål för Palace. Att måltorkan ska brytas borta mot City ser vi som föga troligt.

Stundtals under Hodgson har Palace sett starka ut defensivt. Under denna säsongen har man däremot stått för ett par rejäla magplask. Utöver 0-7-förluten mot Liverpool har man även fått se sig utklassade av Aston Villa och Chelsea. Vår bild av söndagens match är given, Palace åker hem till London med noll poäng. För Palace del får man rikta in sig på kommande matcher, då betydligt enklare motstånd väntar. I ett par veckors period har Palace ett på förhand väldigt bra schema!

Till ett odds som nästan dubblar vår insats känns City-vinst och hållen nolla som ett mycket bra spel!

Speltips.se ger tipset:

Manchester City vinner och håller nollan hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 10.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.