över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen möttes vann Inter med 4-2

  • Inter dras med avbräck i defensiven

  • Inters inledande matcher i ligaspelet har slutat 4-3, 5-2 och 1-1

  • Formstarkt Milan med tre av tre vinster

Överspel

Inter har kickat igång nya säsongen med högst underhållande ligamatcher, där man spelat 4-3 mot Fiorentina och kört över Benevento med 5-2. Nu senast fick man dela på potten mot Lazio. Ett offensivt formstarkt Inter alltså, samtidigt som man släppt till en hel del och dessutom kommer med en hel del avbräck i defensiven. När man ställs mot ett Milan med tre av tre vinster råder det alltså ingen tvekan om att Inters dominans i derbyt på senare år hotas en del inför lördagen.

Senast lagen möttes bjöds vi på underhållning i världsklass då Milan ledde med 2-0 i halvtid och Inter lyckades vända på matchen helt i andra halvlek. Det är som upplagt för målrikt även här, även om italienska derbyn egentligen inte brukar lukta speciellt mycket mål. Inters Lukaku och Martinez har inlett Serie A fint med två mål vardera, och har dessutom levererat för sina respektive landslag i veckan.

Tre raka segrar

Efter att ha avslutat Serie A i somras på topp där man bland annat besegrade Roma, Lazio och Juventus har laget inlett nya säsongen på bästa möjliga sätt. Tre matcher är spelade, och nio poäng är hämtade. Milan har dessutom hållit nollan i alla tre matcherna. En riktigt fin form inför tungviktsmötet på lördag alltså, perfekt tillfälle för Milan att noteras för seger mot sina stadsrivaler efter år av dominans från Inters sida. Men trots Milans starka facit under inledningen har jag svårt att se laget hålla nollan här mot ett såpass offensivt starkt Inter, samtidigt som Milan ska ha goda möjligheter till att producera framåt dem med.

Det är väldigt svårt att utse en vinnare här, inte bara på grund av det faktum att det är ett derby som ska spelas, men även med tanke på att båda lagen ser väldigt bra ut just nu. Undertecknad väljer därför att klicka detta riktigt fina målspel som erbjuder spelvärde. Över 2,5 mål till 1,72 klickas hos Bet365!

Speltips.se ger tipset:

över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.