Match: Chicago Fire-DC United (MLS) | Speltips: X2 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 02.00 | Spelbolag: Bet365

Fredagen blev en succé, tre av tre spel satt. Sundsvall klarade krysset efter en sen kvittering, Frosinone tog en pinne efter 0-0 mot Carpi och Bacca lyckades näta. Härligt! Inför nattens MLS tror jag mig ha hittat ännu en fin gardering, när Chicago Fire tar emot DC United i ett ganska jämt möte.

Båda lagen ligger pyrt till i tabellen, hemmalaget på en 18:e plats och bortalaget på en 15:e plats. Detta luktar kryss på lång väg, men jag har fastnat på X2-spelet mycket på grund av lagens inbördesmöten. DC United har spelat en oavgjord och vunnit fyra av de fem senaste mötena med Chicago, och jag tycker bolagen har fel favorit här. I senaste mötet lagen emellan tog DC United en förkrossande 6-2-seger. Dessutom har bortalaget endast en förlust på de sju senaste matcherna.

Nej här tror jag starkt på bortalaget, som målats upp till underdogs. Vi får hela 1,90 på X2-garderingen och det är ett saftigt bjudodds som jag finner stort värde i och som måste testas, sett till tidigare matcher och dagsformen på de bägge lagen.