Match: New York City-FC Dallas (MLS) | Speltips: Lampard målskytt | Odds: 2,75 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: Bet365

New York City med Lampard, Pirlo och Villa i laget tar emot serieledarna FC Dallas i en otroligt jämn match. 1X2-marknaden är verkligen oförutsägbar, och jag väljer att avstå helt även om den raka ettan lockar en aning. Istället väljer jag att syna målskytt-marknaden, min form är verkligen på topp och jag har en bra feeling på denna. Senast jag testade att spela på en målskytt var så sent som i fredags, när Sampdoria tog emot Milan. Jag trodde på Bacca som målskytt och mycket väl skulle colombianen avgöra i matchens slutskede. Nu testar vi ännu ett målskytt-spel.

Frank Lampard är mannen jag chansar på som målskytt den här gången. Med sina 12 mål hittills är han tillsammans Villa en bidragande faktor till lagets stora framgångar under säsongen. Engelsmannen har på egen hand stått för lite mindre än en fjärdedel av lagets samtliga gjorda mål den här säsongen. Den senaste tiden har målen bara trillat in för engelsmannen som nätade senast i förlustmatchen mot New England, och även dessförinnan nätade Lampard två gånger om i 3-2-segern mot DC United på hemmaplan. Om jag inte är helt ute och cyklar har det hänt ett par gånger under säsongen att Lampard slagit straffar för hemmalaget, vilket är ett stort plus.

Med tanke vilken form han befinner sig måste jag bara testa Lampard som målskytt till hela 2,75. 12 mål har det blivit under säsongen som sagt. Tremålskytt i de två senaste matcherna, blir det mål för tredje matchen i rad? Lycka till vid rygg!