leeds dnb hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leeds har inlett starkt med två segrar, ett kryss och en förlust. Detta trots att man stött på både Liverpool och Manchester City

  • Wolverhampton har inte riktigt hittat formen ännu, förlust mot West Ham och Manchester City följdes upp med knapp seger mot ett svagt Fulham

  • Spelet sitter i samtliga hemmavinster den här säsongen för Ahal.

  • Leeds har levererat offensivt med nio mål på fyra matcher

  • Vi får pengarna tillbaka vid oavgjort

Inlett starkt

Många tippade Leeds att bli ligans “nya Wolves” inför lagets uppflyttning, i form av att göra en riktigt bra förstasäsong, störa topplagen och sluta på en fin placering vid säsongsavslutningen. Svårt att säga att Leeds inte levt upp till detta hittills, Bielsa och hans kollektiv har imponerat stort inledningsvis. Man öppnade med en 4-3 förlust mot Liverpool, men man gjorde väldigt bra ifrån sig där ändå. Sedan dess har man besegrat såväl Fulham som Sheffield United, och nu sist ett kryss mot Manchester City. Två vinster, ett kryss och en förlust samt nio mål gjorda är ett riktigt fint facit, speciellt med tanke på att man redan stött på Englands två bästa lag.

Leeds kommer alltså väldigt formstarkt till detta möte, har svårt att se laget förlora mot ett Wolves som lämnat en del att önska inledningsvis. En rak etta här hade kanske varit lite väl vågat – undertecknad backar således upp med insatsen tillbaka vid oavgjort, då det luktar lite kryss kring mötet. Men med tydlig fördel Bielsa och hans Leeds.

Fördel hemmalaget

Wolves imponerade återigen förra säsongen då man till slut hamnade på en sjundeplats efter att ha blandat och gett mot slutet, och nu har man öppnat på samma sätt. Man inledde med vinst mot Sheffield United, men sedan förlorade man tre raka matcher därefter. 1-0 mot Stoke, 3-1 mot Manchester City och 4-0 mot West Ham. Laget besegrade visserligen Fulham senast, men det var med knappa siffror och en prestation som lämnade en hel del att önska.

Wolverhampton har alltså inte hittat någon vidare form eller något vinnarspår sedan ligaspelet drog igång, man blandar och ger en hel del och de sämre prestationerna har varit fler än de bättre. Jag tror man kommer få det väldigt tufft mot nykomlingarna Leeds under måndagskvällen, man kommer med andra förutsättningar. Spelet, Leeds DNB, lockar alldeles för mycket för att inte testas.

Speltips.se ger tipset:

leeds dnb hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.