Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dordrecht hittas längst ner i tabellen med hela nio förluster på tolv ligamatcher.

  • Dordrecht har varit urusla den här säsongen och släppt in hela 35 mål på tolv ligamatcher.

  • Telstar har löst spelet i deras två senaste inbördes möten.

  • Spelet har suttit i sex av Dordrechts åtta senaste matcher.

  • Telstar har blandat och gett den här säsongen, men laget har ändå mäktat med 20 mål på tolv ligamatcher.

Chans att klättra i tabellen

Landslagsuppehållet har precis avslutats, innan de Europeiska toppligorna drar igång igen bjuds vi på ett lite snålare utbud. Därmed får vi riktar blickarna mot den nederländska andraligan under torsdagskvällen. Det är två lag från nedre halvan av tabellen som drabbas samman i staden Velsen. Hemmalaget Telstar tar emot tabelljumbon Dordrecht i den 13:e omgången av ligaspelet.

Hemmalaget Telstar har en ypperlig chans att klättra i tabellen under torsdagen. De ställs alltså mot ligans svagaste lag just nu och är därmed självklara favoriter inför detta mötet. Men även hemmalaget Telstar har gått lite sämre under den närmaste tiden, laget har tre raka ligamatcher utan vinst. Men trots att de blandat och gett befinner de sig ändå bara två poäng under en playoff-placering. Telstar har gjort 20 mål på tolv ligamatcher och vi tror att klubben får vind i seglet igen när de ställs mot jumbon!

Jumbon har varit totalt chanslös

De flesta klubbarna har hunnit spela tolv omgångar av säsongens Eerste Divisie och tabellen har redan splittrats upp rejält. Det skiljer hela 23 poäng mellan tabelljumbon och serieledarna De Graafschap. Vilken klubb hittar vi på den förödande jumboplatsen? Jo nämligen gästerna  FC Dordrecht. Det har minst sagt varit en mardrömslik säsong för bortalaget hittills.

Dordrecht var redan nära att åka ur förra säsongen, men de nio sista omgångarna ställdes in och ingen klubb behövde flyttas ned. Den här säsongen gäller dock nedflyttningarna och Dordrecht ligger väldigt illa till. Gästerna har varit fullständigt horribla och förlorat hela nio av deras tolv ligamatcher. De har dessutom varit en rejäl slagpåse och åkt på massvis med storförluster. Deras 35 insläppta mål på tolv omgångar talar för sig själv. Dordrecht har haft ett underläge i halvtid i sex av deras åtta senaste matcher. Spelet har även suttit i deras två senaste inbördes möten.

Speltips.se ger tipset:

Telstar leder i halvtid hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/11 kl 13.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.