Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 13.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fem av de sex senaste matcherna lagen emellan.
  • Spelet sitter i fyra av Club Brugges sex senaste matcher.
  • Spelet sitter i sju av Anderlechts tio senaste matcher.
  • Anderlecht bjuder på en hel del mål framåt och bakåt den här säsongen.
  • Club Brugge är starka i år och bjuder på många mål framåt. Anderlecht bör dock inte underskattas och lär vilja rädda sin säsong med framgångar i cupen.

Inte Anderlechts säsong

Nej, detta är sannerligen inte Anderlechts säsong hittills. Storlagets fina prestationer har minst sagt uteblivit den här säsongen och de har inte alls kommit upp i nivå. Frågan är nu om man kan rädda upp denna säsong. En cupseger hade möjligen gett dem en del glädje och lite ris över denna säsong, även om ligan i synnerhet är det som räknas. Där ligger de nämligen på en tiondeplats i tabellen och har blandat och gett en hel del. De har vunnit fem, kryssat åtta och förlorat sex. Detta ger de alltså endast 23 poäng. Upp till toppen, eller mer bestämt förstaplats, har man hela tolv poäng, vilket är en väldigt ovan sak för Anderlecht.

Resultaten går visserligen inte alltid vägen. Men mål bjuds det ofta på när detta lag spelar fotboll. Spelet sitter nämligen sju av Anderlechts tio senaste matcher. Dessutom bjuder de på en hel del mål framåt och bakåt den här säsongen. Totalt har det blivit 22 mål i offensiv riktning och lika många åt andra hållet. De bör därför inte underskattas gällande detta, och vi bör även tillägga att du kommer att vilja rädda sin säsong med framgångar i cupen. De kommer senast från 1-1 mot Standard Liege, där man fick ett rött kort i slutet av matchen. Det får man ändå säga är en godkänd insats.

Starkt lag detta år

Hittills har prestationen inom landets gränser varit väldigt bra. Däremot såg det inte riktigt bra ut i Champions League. Där blev det nämligen en tredjeplats i gruppen, men det var inte det mest anmärkningsvärda. Det blev tre kryss och tre förluster, därmed något av en besvikelse. Dock får man trösta sig med att man befann sig i samma grupp som både PSG och Real Madrid. Men i ligan har det gått klart mycket bättre. I ligan har man varit nästintill prickfria. På 18 matcher har han kammat hem 14 vinster, kryssat tre och förlorat en enda. Imponerande? Absolut, speciellt med tanke på de 41 gjorda målen och de knappa sju insläppta. I den senaste cupmatchen gjorde man ett och släppte in ett, men gick vidare efter förlängning.

På senare tid har dock de insläppta målen kommit mer frekvent. Spelet att båda lagen gör mål sitter nämligen i fyra av Club Brugges sex senaste matcher. Lägg därtill att detta lag är starka i år och bjuder på många mål offensivt. Ser vi över matcherna lagen emellan ser vi dessutom att spelet sitter i fem av de sex senaste matcherna lagen emellan. Det är inte sällan som det sprakar när dessa lag spelar fotboll mot varandra.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.