Under tisdagskvällen spelas den uppskjutna matchen mellan QPR och West Brom. Senast de två lagen möttes åkte QPR på en förnedrande 1-7 kross hemma på Loftus Road Stadium. QPR är därmed ute efter att revanschera sig efter den makalösa utskåpningen. Men hemmalagets tveksamma form under den senaste perioden får oss att tvivla, undertecknad klickar i West Brom DNB!

Match: QPR-West Brom (Championship) | Speltips: West Brom DNB| Odds: @1.61 | Units: 3/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 20:45

Ojämnt QPR

Hemmalaget QPR är inne i en tuff period just nu. Championship-laget har förlorat sex av deras åtta senaste matcher. Men motståndet har inte varit det enklaste, utan QPR har mött lag som Watford, Bristol City och Birmingham. Men morgondagens uppgift blir ännu svårare än de två sistnämnda, nämligen West Bromwich. Senast laget stötte på West Brom slutade i en total katastrof, Queens Park Ranger åkte på en förnedrande 7-1(!) förlust på hemmaplan. Den är matchen skulle egentligen spelas 26 januari men blev uppskjuten på grund av FA-cupen.

QPR hittas på en artonde plats i tabellen, men laget har trots den låga placeringen ett bekvämt avstånd till bottenträsket. Rotherham som just nu besitter en av nedflyttningsplaceringarna har hela tio poäng upp till The Hoops. Hemmalaget har blandat och gett rejält i årets ligaspel, men antalet oavgjorda matcher är få, det är faktiskt det laget som spelat minst oavgjorda matcher i hela ligan den här säsongen, endast sex av QPRs 31 har slutat med delad pott.

Jagar tabelltoppen

Tisdagens match mot QPR är otroligt viktig för bortalaget West Brom. De två topplaceringen erhålls just nu av Norwich och Sheffield United, men det är flera lag bakom som jagar tätt bakom, West Brom är ett av dem. En vinst under morgondagen skulle betyda att The Baggies som spelat en match mindre än topp två, endast har tre poäng upp till serieledande Norwich. West Bromwich som åkte ur Premier League ifjol, är en otroligt stark kandidat för att gå upp direkt till finrummet igen.

Bortalagets målproduktion har varit det främsta utropstecknet under säsongen. Norwich och West Brom är överlägsna när det kommer till antalet gjorda mål. Kanariefåglarna har gjort 65 medan The Baggies mäktat med 64 mål. Alltså snittar laget 2.00 mål/match, vilket är otroligt högt. Målproduktionen är det främst två spelare som står för, Jay Rodriguez och Dwight Gayle. Anfallsduon har tillsammans gjort hela 33 mål i Championship den här säsongen. Innan januarifönstret fanns även en tredje spelare som var otroligt het i första halvan av säsongen, nämligen Harvey Barnes. Barnes var utlånad till West brom från PL-klubben Leicester, 21-åringens fina prestationer i andraligan gjorde att Leicester tog beslutet att kalla hem honom redan efter halva säsongen. Under tisdagen får laget även klara sig utan Dwight Gayle, anfallaren försökte filma till sig en straff mot Nottingham Forest och blev därmed straffad av FA med en två matchers lång avstängning. Därmed säkrar vi upp med West Brom DNB under morgondagen!

Speltips: West Brom DNB

Jag väljer att spela West Brom Draw No Bet. Vilket betyder att spelet rättas grönt ifall West Brom vinner, ifall matchen slutar oavgjort får vi insatsen tillbaka. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Brom har endast två förluster på sina 16 senaste ligamatcher.

  • QPR har förlorat sex av deras åtta senaste matcher.

  • West Brom krossade QPR med hela 1-7 i senaste inbördes mötet.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.61. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.61 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.