Match: Atletico Madrid-Real Madrid (La Liga) | Speltips: Atletico DNB | Odds: 1,71 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Vilket möte som väntar under lördagskvällen! Atletico Madrid och Real Madrid drabbar samman i ett hett Madridderby, och jag tror på hemmaseger.

Atletico är ett lag som är svåra att inte älska, vilket fantastiskt jobb Simeone gjort med detta lag. Trots den knackiga inledningen på säsongen är jag säker på att man kommer vara med och utmana om guldet, vid seger här är det endast tre poäng upp till serieledning. Nu tar man emot rivalerna Real Madrid och jag har en stark känsla att Simeone utmanövrerar Zidane rent taktiskt. Real Madrid har haft stora problem mot Atletico i ligaspelet de senaste säsongerna, ett kryss och tre förluster har det blivit de två senaste säsongerna och 4-0-förlusten är väl den som sticker ut allra mest.

Jag förväntar mig ett heltaggat Atletico som går all in för seger här, speciellt med tanke på förlusten mot Real Sociedad senast. Real Madrid lever förvisso ligan, men spelmässigt har man långt ifrån imponerat. Man kommer till matchen med stora avbräck i form av Toni Kroos, Casemiro och Morata som samtliga ser ut att missa matchen. Jag tror Simeones grabbar har fina chanser till seger under lördagskvällen, och jag plockar ettan draw-no-bet till 1,71, pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Lycka till vid rygg!