Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla är i storform med tre vinster och tre hållna nollor i de fyra senaste omgångarna. Undantaget ett kryss mot Valladolid.

  • Real Betis har förlorat hela nio av sexton matcher denna säsongen, samtidigt som man även har släppt in flest mål i hela ligan.

  • Real Betis dras med flertalet betydande skadebekymmer.

  • Sevilla vann båda derbyna förra säsongen; 2-1 på bortaplan och 2-0 på hemmaplan.

  • I de tre senaste omgångarna har Betis vunnit med knappa marginaler mot Cádiz, men samtidigt förlorat mot såväl Levante som Granada.

Får det tufft i derbyt!

Real Betis står inför ett stort test när man under lördagen ställs mot stadsrivalerna. Visst, ett derby är alltid ett derby och allt kan hända, men det råder ingen tvekan om att det är Betis som kliver in som underdogs. Det har varit mycket upp och ner för de grönvita under hösten, men mest ner. Betis har redan förlorat nio matcher, fler än hälften av de matcher man spelat, samtidigt som man därtill faktiskt släppt in ganska överlägset flest mål i hela serien.

Det är heller inte med någon speciellt fin form man kliver in på Villamarín med i helgen, i de tre senaste omgångarna har man vunnit blott en match – knapp seger mot Cádiz. Utöver det har man förlorat mot både Granada och Levante.

Noterbart är dessutom att Real Betis saknar ett flertal nyckelspelare på grund av skador. Helt klart ett av de lag i La Liga som just nu är hårdast drabbat av skadebekymmer. Spelare som Bravo, Tello, Carvalho och Bartra saknas.

Löser tre poäng

Sevilla gick segrande ur båda derbyna förra säsongen, där man vann med 2-1 på bortagräs och 2-0 på hemmaplan. Här tror jag på ytterligare en seger för lördagens bortalag, man har stått för en väldigt fin höst och är ganska överlägset det bättre laget. Trots ett ganska tufft spelschema på sistone har Sevilla imponerat. Utöver ett kryss mot Valladolid har man noterats för vinst mot Getafe, vinst borta mot Valencia och nu senast tre imponerande, rätt komfortabla poäng mot ett riktigt starkt Villarreal. Hållan har man hållit i samtliga vinster – ett kvitto på hur bra man faktiskt är just nu.

Här är det inte så mycket snack om saken alltså. Sevilla håller en annan nivå än sina rivaler, man kommer med en bättre form och har därtill inte i närheten lika mycket skadebekymmer att ta hänsyn till. Över två gånger pengarna på rak bortaseger – undertecknad tar ställning.

Speltips.se ger tipset:

sevilla vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/1 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.