Över 2.5 mål hos Be365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea slog Brighton med 3-1 senast utan att imponera.

  • Spelet satt i Chelseas premiär.

  • Chelsea har betydligt mer att hämta från senast. Timo Werner blir en positiv del för klubben.

  • Liverpool är favoriter och är som alltid räknade att vara målglada.

  • Över två mål i den här matchen ser jag som högst troligt.

Mer att önska

Stamford Bridge är arenan som stormatchen mellan Chelsea och Liverpool spelas på under söndagen. Ett möte som har höga förväntningar på sig, där hemmalaget Chelsea har mer att hämta sedan premiären. Liverpool fick rejält med utmaning mot Leeds, men löste som vanligt tre poäng. Här har vi ett möte att se framemot med glädje, ett möte som kommer innehålla mål åt båda håll, men framförallt mål i mängder – minst tre åtminstone.

Chelsea kommer till mötet med en hel del skador, men säsongen till ära har man mängder med alternativ att ersätta dessa. Positiva delen finns i att Mateo Kovacic är tillbaka, efter att ha fått stå över premiären pga avstängning. Kovacic, som var Chelseas bästa spelare ifjol går in med en större roll den här säsongen och förväntas starta direkt. Hans start lär också innebära att vi får se nyförvärvet Kai Havertz i en mer central roll, för på kanten gjorde han ingen vidare debut senast. Chelsea har ett lag som är redo för att slåss i toppen på riktigt, men också för att hota Liverpool under söndagen. Över 2.5 mål.

Tuff bortamatch

Liverpool startade säsongen på bästa sätt, trots att man fick rejält med utmaning mot nykomlingen Leeds. Tre viktiga poäng inför den andra omgången, där man möter ett desto mer skickligt Chelsea. Här kan man få det tufft, om man står på samma ben som i matchen mot Leeds, men kan också stå för en prestation som är över Chelseas nivå just nu om man lyckas med det bättre. Liverpool gjorde under fredagen klart med Bayern Munchens stjärna Thiago, en spelare som kommer göra stor skillnad på lagets mittfält under säsongen, men som inte kommer vara lika delaktig i matchen mot Chelsea, som i framtiden.

Överspelet klickas, med stor bas kring Liverpools anfall. Att Mane, Salah och Firmino går mållösa händer inte ofta och när man möter ett halvsvajigt försvar i Chelsea så är chansen på mål stor. Kollar man till Liverpools premiär, så säger det också en del, Chelsea kommer straffa laget om man har samma stäm bakåt som då. Här blir det mål i massor, tre gånger om!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.